Як зробити зарядку не встаючи з ліжка

0
3
Як зробити зарядку не встаючи з ліжка
Фітнес-тренерка Марина Боржемська розповіла про прості вправи, які можна виконувати не встаючи з ліжка.

Про це пише Мета.

Дихання

Цей ранковий ритуал є корисним для пробудження організму. Після того, як ви прокинулися, витягніть руки вздовж тіла і робіть вдих і видих через ніс. Потім можете трохи потягнутися.

Напівмостик

Ляжте на спину на підлозі, ноги упріть на ліжко (можна залишитися лежати в ліжку), зігнувши коліна і розташувавши стопи на ширині стегон. Підніміть таз вгору, підкрутивши куприк, так, щоб верхня частина тіла утворювала разом зі стегном пряму лінію від плеча до коліна. Затримайтеся на 30 секунд. Поверніться у вихідне положення та зробіть три підходи.

Підйом ніг

Ноги випрямлені, руки витягнуті уздовж тіла. Повільно підніміть одну ногу, поки вона не буде утворювати кут в 90 градусів з ліжком і також повільно опустіть до торкання з ліжком. Повторіть те ж саме з другою ногою. Виконайте по 10 повторень з кожною ногою.

Велосипед

Ляжте на спину, руки зігніть в ліктях і заведіть за голову. Підніміть зігнуті ноги так, щоб кут між стегнами і ліжком становив 90 градусів. Почніть виконувати ногам руху, як ніби крутите велосипедні педалі.

Поза щасливої дитини

Ляжте на спину і притисніть ноги, зігнуті в колінах, до грудей. Потім візьміться руками за стопи (зручно захоплювати за середню частину), трохи розведіть ноги в сторони й акуратно розігніть їх.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні