Чому не можна позичати сіль: народні прикмети

0
-10
Чому не можна позичати сіль: народні прикмети
Народні прикмети свідчать про те, що брати сіль у сусідів чи давати її - небезпечно через магічну силу.

Про це повідомляє Мета.

Сіль можуть брати з дому людини для того, щоб їй нашкодити. Соляні кристали вбирають енергію, яку випромінюють. Негатив може проявитися після обряду і навіть просто після відвідування неблагополучної сім'ї.

Згідно з іншим повір'ям, сусіди, які віддали або прийняли сіль, можуть посваритися. А якщо людина, яка просить сіль, у результаті її розсипле, це означає, що вона прийшла з недобрими намірами.

Позичати не бажано

Є думка, що разом із сіллю людина, яка її позичає, віддає спокій та мир у сім'ї, багатство, любов та взаємоповагу. Віддати сіль із хлібом – загрожує злиднями.

Якщо сіль просить малознайома чи недоброзичлива людина, потрібно по можливості відмовити. У деяких випадках вона необхідна для наведення порчі.

Коли ви не можете відмовити у проханні позичити сіль, треба попросити гостя самому взяти сіль зі столу. У цей час господар будинку повинен тихенько вимовити: «все моє зі мною й лишиться».

Згідно з одним із повір'їв, не можна приходити за сіллю до сусіда ввечері. Можна спричинити скандали, злидні і хвороби. Не радять просити сіль у суботу та понеділок, інакше ви ризикуєте стати дратівливим.

Захисний ритуал

Позичена сіль може нести негативний заряд. Про всяк випадок рекомендується провести обряд на захист від можливого негативу та очистити ауру. Для цього береться блюдце, насипається туди трошки позиченого продукту. Потім потрібно запалити свічку, переважно церковну, і провести кілька разів полум'ям над блюдцем за годинниковою стрілкою. Уявіть себе у захисній оболонці, а того, хто позичав сіль, у іншому полі. Коли свічка догорить, сіль та віск загорніть у папір і віднесіть на перехрестя.

Сіль та сільнички у подарунок

Сіль не рекомендується дарувати, оскільки вона притягує хвороби та бідність. Дозволяється дарувати продукт, якщо він знаходиться у дерев'яній упаковці. Дерево відводить від людини темні сили, притягуючи в дім гармонію, щастя, достаток та затишок. Сільнички теж можна дарувати тільки в запакованому вигляді. Головне щоб той, хто дарує, був у гарному настрої.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні