--> У громаді Луцького району відремонтують дорогу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У громаді Луцького району відремонтують дорогу

0
-6
У громаді Луцького району відремонтують дорогу
Дорогу у Доросинівській громаді відремонутють протягом 2022 року. Про це повідомляє ІА Волинські новини.

Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» оголосила торги на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С 031304 Немир – Доросині – Вічині – Береськ – Студині, що в Луцькому районі.

Про це йдеться на сайті державних закупівель. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 31 січня, а аукціон розпочнеться 9 березня.

Очікувана вартість робіт становить 64 075 578 гривень. Ремонт проведуть на ділянці від четвертого до восьмого кілометра траси.

Згідно з технічним завданням, що міститься в тендерній документації, роботи включатимуть влаштування присипних узбіч, планування укосів, виправлення профілю щебеневих основ, влаштування вирівнювального шару з пористої асфальтобетонної суміші, ущільнення асфальтобетонного шару, розлив бітуму, влаштування верхнього шару покриття товщиною п’ять сантиметрів із дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, улаштування примикань, узбіч, підсипку торців, облаштування посадкових майданчиків і заїзних кишень, тротуарів, водопропускних труб, монтаж електроосвітлювальних установок, заземлення, встановлення огородження та напрямних стовпчиків, дорожніх знаків, нанесення розмітки тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, матеріально-технічної бази, технологій, асфальтобетонного заводу, з якого на об’єкт будуть поставляти асфальтобетон, працівників відповідної кваліфікації, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт, а також фінансової спроможності.

Поточний середній ремонт автомобільної дороги Немир – Доросині – Вічині – Береськ – Студині хочуть завершити до 31 грудня 2022 року.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні