--> Коноплянка покинув «Шахтар» та обрав новий клуб | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коноплянка покинув «Шахтар» та обрав новий клуб

0
7
Коноплянка покинув «Шахтар» та обрав новий клуб
32-річний гравець донецького «Шахтаря» Євген Коноплянка хоче продовжити кар'єру в австрійському ЛАСКу.

Про це пише SPORT.UA.

«Євген Коноплянка обрав ЛАСК своїм новим клубом. На початку тижня сторони домовились про контракт на півтора роки. Але з вини австрійського клубу трансфер затримується.

М’яч на боці ЛАСКа, який має найближчими днями закрити трансфер. В інакшому випадку Коноплянка повернеться до варіанту з турецькою Суперлігою, де йому пропонують на 200 тисяч більшу зарплатню.

Також гравець владнав із «Шахтарем» безперешкодне розірвання контракту, хоча юридично поки цього не зробив», — пише канал BurBuzz.

Коноплянка захищає кольори «Шахтаря» з вересня 2019 року після переходу з німецького «Шальке» за €1,8 мільйони. У поточному сезоні Євген провів за «гірників» лише два матчі у всіх турнірах, зігравши 47 хвилин.

Контракт Коноплянки із «Шахтарем» розрахований до літа 2022 року. Орієнтовна вартість футболіста становить €1,5 мільйони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні