Адміністрація школи попросила батьків купити свічки на випадок вторгнення Росії

1
-9
Адміністрація школи попросила батьків купити свічки на випадок вторгнення Росії
У Запорізькій школі, адміністрація навчального закладу попросила батьків закупити свічки для бомбосховища у разі вторгнення російських військ в Україну.

Про це повідомляє ZaБор.

Батьки школярів повідомляють, що адміністрація навчального закладу дала розпорядження батьківським комітетам закупити свічки для підготовки бомбосховища. На кожну дитину попросили купити по 2 свічки.

Багато батьків обурені такою дивною постановкою питання та зневагою до норм пожежної безпеки.

«Перше питання про пожежну безпеку. Діти (багато дітей!) та відкритий вогонь. Де і з яких методичок взяло інформацію керівництво про необхідність свічок у бомбосховищі?», - кажуть батьки.

Так, наприклад, у 4-му класі навчається 35 дітей, тобто їм потрібно закупити 70 свічок. Батьки домовилися, що закуплять або свічки, або ліхтарики. Проте, якщо один клас прийде з ліхтариками, решта дітей школи зі свічками, то це все одно буде порушенням правил пожежної безпеки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Риба гниє від київської голови, 2019 року улову
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні