Весь світ належить їм: найегоїстичніші знаки Зодіаку

0
-2
Весь світ належить їм: найегоїстичніші знаки Зодіаку
Егоїзм притаманний кожній людині, але в деяких людей він може виражатися ще яскравіше.

Про це пишуть Коментарі.

Овен

Королями егоїзму є представники цього знака Зодіаку, тому що незалежно від ситуації вони переслідуватимуть свою вигоду та інтереси. Але при цьому Овнів не можна назвати злими, егоїзм вони використовують тоді, коли потрібно досягти певної мети.

Лев

Люди, які народилися під цим знаком, також відрізняються егоїзмом. Леви думають, що вони най-най, але це тому, що вони не звикли розмінюватися на дрібниці, а дрібниця з їхньої точки зору — це все, хто не вони самі й не їхнє ближнє коло.

Тельці

З одного боку, Люди-Тельці готові віддати останнє, але з іншого — скрупульозно підраховують, скільки саме вони собі недодали, роздаючи нижче кому не потрапивши. Цей когнітивний дисонанс переслідує їх усе життя.

Скорпіон

Егоїзм Скорпіона може зрівнятися лише з егоїзмом Овна. Представники цього знака впевнені: весь світ належить їм, включаючи безроздільне кохання близьких та їхню безмежну увагу.

Стрілець

Люди, які народилися під цим знаком, не соромляться говорити про себе, свої досягнення, не боячись щось прикрасити. А ще Стрільці можуть привласнити чиїсь заслуги, не замислюючись про почуття оточуючих.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні