«Це викличе паніку на вулицях»: чи буде в Україні мобілізація

6
1
«Це викличе паніку на вулицях»: чи буде в Україні мобілізація
Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що чекати на «тренувальну мобілізацію» українцям не варто. Це може спричинити паніку серед населення.

Про це повідомляє U-News.

Глава Міноборони пояснив, що з погляду загрози необхідності в мобілізації наразі немає.

«Якщо ми оголосимо тренувальну мобілізацію, це викличе паніку на вулицях. Усі думатимуть, що ми знали і приховали, що ворог завтра нападе», - наголосив міністр.

Міністр зазначає, що наразі влада збирається чинити інакше, а саме працювати з Силами територіальної оборони. Пройдуть польові навчання, на яких їх навчать. Перші тренування розпочнуть із голів ОДА, РДА та КМДА.

«У нас є чотири сектори: північ, південь, схід і захід… Почнемо з півночі, зберемо всі області, плюс Київ, їх навчатимемо два-три дні на полігоні, як взаємодіяти, як що робити. Потім буде схід, південь та захід», - підсумував міністр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нормальний юрист в команді Зеленського перетворився на......???
Відповісти
Нормальний, професійний юрист, в команді Зеленського перетворився ..... на Фокіна
Відповісти
Без паніки здамося **йлу?
Відповісти
Заклики Зеленського не панікувати з приводу москалів на кордоні успішно використав представник ерефії в ООН проти України та Західної антипутінської коаліції, в якості доведення їхньої "миролюбності". Кока набуває масштабів, з огляду на маячню Рєзнікова.
Відповісти
Що ви тут з приводу Рєзнікова. На себе подивіться. 47% відсотків збираються голосувати за Тимошенко??? Хтось з цих юліних шанувальників розуміє, що це переодягнутий Коломойський??? Навіть, якщо не знати про її оборудки, досить оцінити подвиги членів її партії. Хоча б на Волині. Проби немає де ставити.
Відповісти
Якщо Коломойський привів до влади Зеленського, то чому він, для продовження свого життя, не може привести Тимошенко. Тимошенко буде коштувати дорожче, але чого не зробиш заради життя?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні