--> Відтепер СТБ HD можна дивитися онлайн* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відтепер СТБ HD можна дивитися онлайн*

0
4
Відтепер СТБ HD можна дивитися онлайн*
Наразі український телевізійний канал СТБ HD є одним із найбільш популярних в Україні. Його постійна аудиторія складає мільйони глядачів. Він був заснований ще у 1997 році. Мовлення ведеться як українською, так і російською мовами. Відтепер СТБ дивитися онлайн можна за допомогою послуги, яку пропонує український мобільний оператор Київстар.

Що можна дивитися на СТБ HD?



Декілька років тому основна тематика телеканалу СТБ дещо змінилася. Якщо на початку свого існування він позиціювався як інформаційний канал, то наразі його контент складається переважно з розважальних передач та шоу. СТБ входить до відомого холдингу StartLightMedia, який також займається випуском вітчизняних серіалів. Вони своєю чергою транслюються у тому числі в ефірі телеканалу СТБ.

    Що стосується трансльованих шоу, то всі вони — власного виробництва вказаного каналу. Серед найбільш відомих має сенс вказати наступні:

  • «Зважені та щасливі»;

  • «Х-фактор»;

  • «Хата на тата»;

  • «Битва екстрасенсів»;

  • «Все буде смачно»;

  • «Майстер шеф».



Більшість показаних шоу пережили декілька сезонів, і при цьому їх автори не планують зупинятися. Тобто популярні шоу будуть продовжувати знімати, оцінюючи реакцію глядачів.

Переваги онлайн-трансляції СТБ від Київстар



Які переваги дає мобільний оператор Київстар для своїх клієнтів, пропонуючи послугу онлайн-трансляції? Відповіді будуть наступними:

Можливість переглядати телеканал за допомогою інтернету. А оскільки наразі більшість користувачів має доступ до мобільного інтернету, то й перегляд можна організувати просто в смартфоні чи планшеті. У тому числі при пересуванні містом, на прогулянці, у подорожі. Головне, щоб був доступ до всесвітньої мережі.

Невелика ціна. Послуга перегляду телеканалу СТБ доступна більшості населення країни.

Висока якість зображення.

Легкість підключення послуги.

Щоб замовити перегляд телеканалу СТБ за допомогою мобільного оператора Київстар, залиште заявку на сайті або зверніться за допомогою у відділ онлайн-підтримки користувачів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні