--> Обійшли систему: у кіоску за «тисячу Зеленського» купували пиво та сигарети. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Обійшли систему: у кіоску за «тисячу Зеленського» купували пиво та сигарети. ВІДЕО

0
2
Обійшли систему: у кіоску за «тисячу Зеленського» купували пиво та сигарети. ВІДЕО
В Ірпені Київської області жителі міста змогли розрахуватися за пиво, сигарети, крупи та хліб «тисячею Зеленського» у звичайному кіоску.

Про це повідомляє УНІАН.

У відповідному кіоску з'явилося оголошення про те, що там приймають оплату «єПідтримкою». Мешканці цього району розповіли, що найчастіше тисячу за щеплення тут витрачають на алкоголь. Журналісти стали свідками того, як чоловік без проблем купив пиво та сигарети за «тисячу Зеленського».

Продавчиня, яка працює у кіоску зізналася, що тут і справді можна оплатити все у такий спосіб, проте не розповіла як вдалося обійти обмеження. Цікаво те, що при розрахунку ковідною тисячею, у звіті написано, що кошти витрачені на розваги.

У Мінцифрі вже прокоментували таку ситуацію, переглянувши відеодокази. Там кажуть, що таке можливо, коли хитрі підприємці використовують термінали, виділені для одного бізнесу, для іншого або не для свого бізнесу взагалі.

Згодом до кіоску приїхала поліція й поспілкувалася з власником. Він запевнив, що справді продає книги, але торгувати пивом вигідніше.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні