--> Як позбутися «ефекту панди» використовуючи туш | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як позбутися «ефекту панди» використовуючи туш

0
3
Як позбутися «ефекту панди» використовуючи туш
Частою є проблема, коли туш обсипається і залишається під очима.

Про це пише UkrMedia.

Спершу зверніть увагу на термін придатності продукту.

Іноді з терміном все в порядку, проте продукт трохи висихає. В такому випадку слід трохи розбавити туш. Підійдуть краплі для очей. Досить пару крапель, а потім просто збовтати тюбик енергійними рухами.

Перед тим, як наносити продукт, слід акуратно розчесати свої вії за допомогою спеціальної щіточки. Її можна купити в косметичному магазині. Крім того, щоб засіб тримався добре і не обсипався, можна трохи припудрити вії.

Не варто наносити багато продукту на кінчики волосків. Це призведе до того, що він почне обсипатися. Надлишки можна видалити чистою одноразовою щіточкою.

Для якісного фарбування важливо, щоб була тонка щіточка.

Також краще вибирати водостійку версію продукту. В першу чергу це стосується тих, хто відпочиває на пляжі або в басейні.

Якщо водостійкий варіант не подобається, тоді слід нанести улюблений продукт як зазвичай, а на кінчики вій — водостійкий. Така хитрість позбавить від "ефекту панди".

Ще одна хитрість: замість туші можна наносити стійкий гель з відповідним відтінком, який використовується для брів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні