--> У Луцьку запустять нові автобуси у віддалені райони міста: перелік вулиць | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку запустять нові автобуси у віддалені райони міста: перелік вулиць

1
2
У Луцьку запустять нові автобуси у віддалені райони міста: перелік вулиць
Питання неприбуткових маршрутів у Луцьку з'ясовували під час засідання комісії Луцької міської ради, що відбулася у середу, 2 лютого.

Про це пише Конкурент.

За словами міського голови Ігора Поліщука, економічно невигідно купувати тролейбуси з автономним ходом за кошти міського бюджету. Для того, щоб забезпечити сполучення громадським транспортом з віддаленими районами, ліпше купити автобуси, які, за його словами, простіші в експлуатації.

«Ми не знаємо, наскільки ще зросте електроенергія і ціна на дизельне паливо. І ми сьогодні вивчаємо цю пропозицію для того, щоб ті маршрути, які нерентабельні, але там теж проживають люди, – Вишків, Дубнівська та інші мікрорайони, – також мали можливість доїзду. Розглядаємо можливість придбання кількох автобусів, бо перевізника залучити туди неможливо», – зазначив міський голова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На десяток рентабельних маршрутів має йти один нерентабельний. Так мало б бути прописано в договорі з перевізником. І тоді не потрібно тратити гроші з бюджету. Вчіться економити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні