--> 8-річний хлопчик пішов з дому на пошуки мами. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

8-річний хлопчик пішов з дому на пошуки мами. ВІДЕО

0
11
8-річний хлопчик пішов з дому на пошуки мами. ВІДЕО
В Гостомелі, що знаходиться в Київській області, співробітники патрульної поліції помітили на трасі самотнього хлопчика.

Про це на своїй сторінці у фейсбук написав перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Незабаром він повідомив, що мама чотири дні не з'являється вдома і зараз він прямує до Києва на її пошуки.

"Самотній, замерзлий, без шапки, але такий впевнений у своїй місії. 8-річний хлопчик пішов на пошуки мами, яка за його словами 4 дні не з'являється вдома", - написав співробітник Олексій Білошицький.

Хлопчик повідомив, що батько перебуває на роботі, а вдома залишилися старша сестра і молодший брат. У свою чергу, 8-річна дитина вирішила не сидіти, склавши руки, і вирушила до Києва, де працює його мама. Відомо, що хлопчик самостійно пройшов близько чотирьох кілометрів у напрямку Києва.

Співробітники поліції забрали дитину і запропонували йому поїсти, але він відмовився. Разом з ним поліцейські вирушили на місце роботи мами - на завод. Однак там з'ясувалося, що жінки немає на місці. Тоді за допомогою колеги матері, вдалося знайти номер телефону батька хлопчика. Йому подзвонили і повідомили про сина. Незабаром до патрульних приїхали і мати, і батько дитини.

Ситуацію візьмуть під свій контроль офіцери ювенальної превенції і шкільні офіцери.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні