Чоловік самостійно прийшов на гей-вечірку, злякався зґвалтування та звернувся до поліції

0
-2
Чоловік самостійно прийшов на гей-вечірку, злякався зґвалтування та звернувся до поліції
У Москві учасник гей-вечірки в готелі викликав поліцію та заявив, що його намагалися “накачати наркотиками” і зґвалтувати.

Про це пише телеграм-канал Shot.

“36-річний Юра з Волгодонська босоніж і в одних штанях навів паніку в готелі “Холідей” на Лісовій. Він був у неадекватному стані і просив про допомогу. Поліцейським тусовщик розповів, що щойно втік з номера. Там його нібито намагалися уколоти наркотою й потім поглумитися. Виїхати він не може – в готелі залишилися всі його речі, а йти за ними страшно“, – йдеться у повідомленні.

У підсумку поліцейські навідалися у два номери, які зняв організатор вечірки.

“Там творилася повна вакханалія. В одній кімнаті розважалися шестеро чоловіків, у другій ще п’ятеро. На підлозі валялися шприци й не тільки. Всіх затримали“, – йдеться у повідомленні.

Виявилося, що заявника запросили на вечірку у телеграм, у чаті гей-спільноти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні