На які послуги підлітки від 14 років зможуть витратити «ковідну тисячу»

0
3
На які послуги підлітки від 14 років зможуть витратити «ковідну тисячу»
Кабмін надав можливість підліткам, від 14 років, які зробили щеплення проти коронавірусу, отримати 1000 гривень за вакцинацію в рамках програми «єПідтримка».

Про це повідомляє Суспільне.

«Розширено перелік сфер діяльності, у яких можна отримати послуги в рамках програми, зокрема, на сферу освіти (у тому числі на оплату здобуття дошкільної, позашкільної освіти, занять у гуртках та секціях, здобуття професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти, харчування в закладах освіти та проживання в гуртожитках закладів освіти)», — повідомив представник уряду у Верховній раді Тарас Мельничук.

Також за гроші програми можна купувати друковані засоби масової інформації, товари спортивного призначення, шкільне приладдя та канцелярські вироби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні