На Волині відремонтують дорогу, на якій ніколи не було асфальту

0
7
На Волині відремонтують дорогу, на якій ніколи не було асфальту
Волинську дорогу, яке веде до Бресту та з’єднує села Дубечне, Текля, Глухи та Видраниця, ймовірно відремонтують у 2022 році.

Про це повідомляє 12 канал.

«Дуже багато нарікань, перевізники не хочуть надавати свої послуги на цій ділянці дороги. Та й від жителів багато скарг», – пояснює голова Дубечненської громади Анатолій Костючик.

Старости громад, які об’єднує ця дорога, кажуть, що це один із небагатьох шляхів у районі, що досі залишається без асфальту, через що, його майже щомісяця доводиться грейдерувати.

«Ремонтують дороги державного значення. Я розумію, що перш за все треба сполучення між областями. Але ж не треба забувати про наші сільські шляхи… Ця дорога обласна, якби її відремонтувати, то було б гарне сполучення Старовижівського і Ратнівського районів», – каже староста Видраницького старостинського округу Василь Лахтюк.

Вартість проектно-кошторисної документації на ремонт 15-кілометрової дороги складала понад мільйон гривень.

«Проектно-кошторисна документація зараз вже практично на завершенні. Завдяки народному депутату Степану Петровичу Івахіву були виділені кошти із Соцеконому на розроблення цієї документації», – каже Анатолій Костючик.

Наразі, у місцевих мешканців є надія на те, що вже у цьому році дорогу Дубечне-Текля-Глухи-Видраниця почнуть прокладати асфальтом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні