Волинському селищному голові під час сесії погрожували гранатою?

0
-4
Волинському селищному голові під час сесії погрожували гранатою?
На Волині, під час перерви на 23 черговій сесії Мар'янівської селищної ради голові погрожували гранатою, проте ймовірний нападник цей факт заперечує.

Про це розповів Мар'янівський селищний голова Олег Басалик, пише Район. Горохів.

Подія трапилася 1 лютого. Після оголошеної перерви, близько 14:00, до голови ради звернувся член виконкому, житель села Борочиче, учасник АТО Ярослав Содольський. Він запропонував голові поспілкуватися, проте той відмовився, тому що поспішав на сесію.

Зі слів голови, у тамбурі ЦНАПу, де відбувалася сесія, нападник схопив його за шию і підніс до його обличчя гранату і запитав, чи знає голова, що це і шо буде, якщо він випустить гранату.

Також за словами голови, член виконкому вдарив його гранатою по голові та швидко покинув приміщення.

Після інциденту на місце події викликали правоохоронців та «швидку», після чого голова громади оголосив перерву в сесії.

«Ситуація, що склалася є небезпечною для жителів громади. Сподіваємося, що правоохоронці триматимуть цю ситуацію на контролі та забезпечать справедливе розслідування відповідно до законів України. Закликаємо усіх бути уважними, не піддаватися на провокації і маніпуляції, а у випадках надзвичайних ситуацій звертатися до правоохоронців», – заявив голова громади.

Речниця волинської поліції Ольга Бузулук зазначила, що чоловік, на якого вказав Олег Басалик, заперечує, що погрожував голові фізичною розправою.

«До поліції надходило повідомлення про погрозу фізичною розправою. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Учасників інциденту встановили, опитали. Людина, яка за словами голови, нібито погрожувала йому фізичною розправою, всіляко це заперечує. Чоловік каже, що між ними просто особистий конфлікт», – повідомила Ольга Бузулук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні