ТОП-100 впливових волинян. Частина третя

13
-4
ТОП-100 впливових волинян. Частина третя
Ось і настав «екватор» нашого проекту «ТОП-100» – рейтинг найвпливовіших людей нашого краю. У попередніх частинах були медики, блогери, спортсмени, медійники та багато інших неповторних особистостей. У сьогоднішній частині представлені не менш цікаві люди, в кожного свої погляди на життя, їхні прізвища знані, подекуди «брендовані». Діяльність цих людей формує загальний імідж Волині і не тільки.

Читайте також: ТОП-100 впливових волинян. Частина 1

59. Сергій Забіяка
Діяльність: бізнесмен

«Волинський ковбасник» - саме під такою назвою Сергій Володимирович відомий усім жителям області, адже є засновником м'ясної компанії «Забіяка». Відомо, що магазини бізнесмена розташовані не тільки в Луцьку, а й поза його межами. Популярна компанія забезпечує своєю продукцією не тільки мешканців Волині, а й усю Західну Україну, і є хорошим конкурентом на ковбасному ринку.



58. Катерина Музичук
Діяльність: журналістка, громадська діячка

Катерина виконавча директорка фестивалю «Княжий», працює над відновленням туристичної привабливості м. Володимир, екс-редакторка видання «Буг». Активна у громадському житті. Катерина – взірець сучасної, прогресивної діячки, яка надихає усіх на нові звершення.



57. Олександр Омельчук
Вік: 44 роки
Діяльність: політика

Олександр Володимирович обіймає посаду голови Луцької районної ради. Окрім своєї активної позиції в політичному житті міста, він є успішним приватним підприємцем, який розвивав ТМ ««Nasha Lepka».



56. Андрій Паскевич

Жителі області знають Андрія Івановича як керуючого Волинською філією «ОщадБанку». Впевнений у собі та своїх діях, завоював неабиякий авторитет в очах своїх колег та є прикладом для молодого покоління – саме так можна охарактеризувати волинського начальника.



55. Юрій Войтенко
Вік: 45 років

Юрій Олексійович очолює посаду директора «Північно-Західного регіонального управління «ПриватБанку». Відповідально ставиться до своєї роботи, адже вважає, що головне – це глибинно знати та вміти розбиратися у своїй справі, яка є невід'ємною частиною життя.



54. Сергій Мовенко
Діяльність: політика

Сергій Олександрович є першим заступником голови обласної державної адміністрації. Має великий досвід у політичній сфері. Деякий час служив в Національній поліції України, тому серйозність та наполегливість крокують поряд з Сергієм увесь життєвий шлях.



53. Анатолій Капустюк
Діяльність: бізнесмен

Директор комунального підприємства «Волиньприродресурс» Волинської обласної ради. Відомий волинський бізнесмен, який є співвласником ТОВ «Амбер-Інвест» у Луцьку, а також володіє трьома марками або комерційними найменуваннями. За його плечима знаходиться великий та успішний досвід у сфері бізнесу.



52. Орест Маховський
Вік: 44 роки
Діяльність: політика

Один із відомих волинських політиків, який обіймає посаду депутата Волинської обласної ради,є помічником народної депутатки Ірини Констанкевич та головою постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики. Вніс неабиякий внесок у політичне життя, адже багатий досвід та невпинна жага до роботи – стимулюють Ореста Георгійовича до підкорення нових вершин.



51. Катерина Якимчук
Діяльність: блогерка

На сторінках соціальної мережі Instagram можна зустріти луцьку блогерку, яка знана всім під назвою «tattingkate». Дівчина має більше одного мільйона підписників і ділиться своїм життям на сторінці. Головна тема блогу – заробіток онлайн. Катерина вчить знаходити та отримувати замовлення від потенційних клієнтів.



50. Алла Надточій
Вік: 42 роки
Діяльність: політика

Відома волинська політична діячка, яка балотувалася на посаду Луцького міського голови від політичної партії «Громадянський рух «Свідомі». Сьогодні є членкинею постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, материнства та дитинства, охорони здоров'я, науки, освіти, а також культури й мови. Займає активну позицію в громадському житті міста та залюбки вчиться новому, адже відомо, що не так давно освоїла спеціальність «Право».



49. Андрій Турак
Вік: 67 років
Діяльність: політика

Андрій Антонович є депутатом Волинської обласної ради від Волинської обласної організації політичної партії «ЗА Майбутнє» та членом постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст області. Попри активну політичну діяльність, отримав звання Заслуженого працівника сільського господарства.



48. Олександр Дудар
Вік: 44 роки
Діяльність: медицина

Відомий волинський судинний хірург, який очолює Волинську обласну клінічну лікарню та є Заслуженим лікарем України. Його справа є благородною, адже рятувати життя, проводити складні операції, які можуть бути, як плановими, так і екстреними – заслуговує на повагу. Олександр Валерійович має багаторічний досвід у цій сфері і є авторитетом для багатьох своїх колег.



47. Віктор Гапончук
Діяльність: право

Віктор Васильович уже не один рік очолює посаду голови Волинського апеляційного суду. Довгий час працює у галузі право, адже розпочинав свою кар'єрну стежину, будучи суддею Любешівського районного суду Волинської області. Впевненість, цілеспрямованість та чесність – головні його ознаки.



46. Віктор Шумський
Вік: 58 років
Діяльність: аграрій

Волинський бізнесмен, який є директором приватного підприємства «Рать». Займає активну позицію не тільки в аграрній діяльності, а й у політичному та громадському житті області. Був членом постійної комісії з питань сільського господарства, земельних відносин та продовольства. Віддано та серйозно відноситься до справи свого життя.



45. Сергій Голіков
Діяльність: бізнес

Сергій Іванович – голова наглядової ради ТзОВ «Торговий дім «Аванта». У своєму підприємстві розвиває два основних напрямки – торгівлю нерухомістю та роздрібну торгівлю. Супермаркети «Колібріс», гуртово-роздрібні магазини «555», а також мережа дистрибуції «АБС» – такі заклади входять до «Аванти» відомого бізнесмена. Окрім цього, Сергій Іванович займається благодійницькою діяльністю – один із організаторів фонду «Волинь-2014», що з радістю приєднався до процесу допомоги бійцям АТО.



44. Тарас Яковлев
Вік: 40 років
Діяльність: політика

Волинський політик обіймає посаду першого заступника Ковельського міського голови. Займає активну позицію у житті Волині. Відомо, що Тарас Володимирович працював на різних посадах у Луцькій міській раді, зокрема – заступником міського голови з економічних питань.



43. Ірина Вахович
Вік: 46 років
Діяльність: освіта

Пані Ірина – викладачка, професорка, докторка економічних наук та ректорка Луцького національного технічного університету. Екс-голова Волинської обласної ради. Отримала почесне звання «Людина року Волинського краю». Слугує прикладом та користується неабияким авторитетом серед викладачів та студентів, адже є майстринею своєї справи. Відповідально ставиться до виконання обов'язків та бере активну участь у житті університету та міста.



42. Олександр Положинський
Вік: 49 років
Діяльність: музикант

Знаменитий український шоумен та співак, а також лідер музичного гурту «Тартар»,проєкту«Був'є» і ведучий радіо «НВ». Нещодавно презентував свій новий проєкт під назвою «Олександр Положинський та «Три троянди». Головна ідея задуму Олександра Євгеновича – почути власні пісні в аранжуванні піаніно. Відомо, що на фестивалі «Бандерштад» музикант брав участь з сольною програмою «Вишневий джем» і презентував кліп на пісню «Гасли ми».



41. Анатолій Вітів
Вік: 61 рік
Діяльність: політика

Анатолій Миколайович – відомий волинський діяч, народний депутат України 7-мого скликання та голова фракції «Свобода». Проводить активну політичну діяльність, і є керівником постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією. Має багаторічний досвід, який допомагає йому реалізовувати плани та задуми.



40. Анатолій Цьось
Вік: 55 років
Діяльність: освіта

Заслужений діяч науки і техніки України, доктор з фізичного виховання та спорту, професор та ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки. Анатолій Васильович – яскравий приклад для наслідування сучасній молоді. Користується великою популярністю серед студентів та викладачів, намагається покращувати та модернізувати вищий навчальний заклад. Підтримує різноманітні проєкти та займається благодійницькою діяльністю, завжди щирий та усміхнений, відкритий до спілкування. У вільний час полюбляє рибалити, рекордні улови демонструє у соціальних мережах. По-справжньому сучасний, кваліфікований, універсальний ректор.



Читайте також: ТОП-100 впливових волинян. Частина друга

Частина сьогоднішнього рейтингу вкотре тільки підтвердила, що Волинь – багатий край на достойних людей. Попереду у нас лишились 40 заключних позицій, які опублікуємо незабаром.

Далі буде!














Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за бред? Що ці люди визначного зррбили? Сидятя в теплих кабінетах!! Чому нема покійного Василя Мойсея ,який загинув ради вас, скульптора відомого Голованя ,,який стільки зробив для міста!!!
Відповісти
Vasyl Moisey geroy! Ce pro gyvyh I vidomyh I dlya haypu))
Відповісти
Приємно , що є люди не тільки з Луцька
Відповісти
Ну вже цікавіше))
Відповісти
Особливу "повагу" викликає Анатолій Цьось - фізкультурник без спортивних здобутків, невідомий в наукових колах доктор, прихильник перенесення пам'ятника Лесі Українки під будинок колишнього обкому місцевих комуністів
Відповісти
Як туди потрапила блогерка-аферистка, яка займається шахрайством в мережах? Ви хочете підняти рейтинг цій примітивній особі без освіти , щоб вона ошукала ще більше людей? Лікарів і освітян включіть в рейтинг - людей достойних!!!
Відповісти
Складається враження, що це якийсь платний проект. Переважна кількість лауреатів мають таку велику темну сторону, що краще було б їх не згадувати. Наприклад голова апеляційного суду - правонаступник та охоронець місця сумновідомого судді Філюка, Вітів?, Яковлєв? .... Це ж баласт нашого суспільства, області та країни. Натомість їх як за часів Кучми-Януковича виставляють героями. То може для таких відвести окрему сторінку - Вони тримають нас в совку
Відповісти
Хто з цих перерахованих заслуговує на повагу, так це Сашко Положинський. Все решта - це кишенькове шобло Палиці-Потішмана
Відповісти
Платний проект і нічого більшого. На 99% вилупків немає де проби ставити.
Відповісти
Шановні журналісти,у тексті пише Сергій Забіяка,а на фото його брат Олександр. Чи то така задумка?))))
Відповісти
Брати є брати)) на Фото Сергій ..
Відповісти
Тільки Ваховичка заслуговує на звання перша підстилка Волині,всі решта - просто шобло
Відповісти
Положинський і "ТартаР" - це крутяк))) Респект журналістам)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні