В Україні заборонили популярні антибіотики та спрей для горла

0
-9
В Україні заборонили популярні антибіотики та спрей для горла
Держлікслужба України заборонила низку ліків. Зокрема, йдеться про спрей для ротової порожнини “Гексорал” та таблетки “Тімоксі”.

Про це йдеться на сайті служби.

Відомо, що під заборону потрапив спрей “Гексорал” саме від “Фамар Орлеан” (Франція). З аптек приберуть всі серії препарату, який відпускали по 40 мл в алюмінієвому балоні в картонній упаковці.

До переліку заборонених препаратів потрапили й таблетки “Тімоксі” по 400 мг по 7 таблеток у блістері, по 1 блістеру в картонній коробці. Йдеться про ліки від компанії АЛКАЛОЇД АД Скоп’є (Республіка Північна Македонія).

Крім того, кристалічний порошок (субстанція) у подвійних поліетиленових пакетах для фармацевтичного застосування “Сальбутамолу Сульфат” серії SSI0321014 тепер не можна продавати, зберігати та застосовувати. Причина - завищена мікробіологічна чистота.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні