--> Який напій утворює жир на животі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Який напій утворює жир на животі

0
1
Який напій утворює жир на животі
Американська дієтологиня Емі Гудсон назвала напій, що найбільше сприяє утворенню небезпечного для здоров’я вісцерального жиру на животі.

Про це повідомляє Час-Дій!

“Вісцеральний жир – це жир, який огортає ваші внутрішні органи. Велика кількість жиру цього типу збільшує ризик розвитку інсулінорезистентності та, як наслідок, цукрового діабету другого типу, а також серцево-судинних захворювань та запальних процесів“, – пояснила Гудсон.

Дієтолоиня закликала зменшувати відсоток вісцерального жиру в організмі. Для цього потрібно виконувати аеробні вправи, а також зменшити рівень хронічного стресу.

Гудсон зазначила, що насамперед варто забути про солодкі газовані напої, тому що в них міститься багато цукру та калорій, але водночас немає жодних корисних поживних речовин. Також у газовану воду часто додають фруктозу, яка, за словами дієтологині, при вживанні у великих кількостях перетворюється печінкою на жир, що може призвести до збільшення відсотка вісцерального жиру в організмі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні