«Просто зіпсувався настрій»: водій вигнав пасажирів з маршрутки та поїхав

0
-6
«Просто зіпсувався настрій»: водій вигнав пасажирів з маршрутки та поїхав
У Запорізькій області водій грубо вигнав пасажирів з маршрутки та поїхав.

Про це повідомляє РІА Мелітополь.

Все сталося в суботу, 5 лютого, в Мелітополі. Обурений пасажир розповів, що у водія маршрутки "різко зіпсувався настрій". Тому чоловік вирішив висадити пасажирів і поїхати.

Потерпілий розповів, що в салоні на той момент був не один. В маршрутці також їхала жінка. Водій вигнав їх з салону, залишивши людей посеред вулиці. Все це було пізно ввечері.

"О 20:10 трапилася така ситуація. Я їхав додому на Новий Мелітополь (депо) номер маршрутки: 4294. На зупинці "Новий" водій грубо виганяє з маршрутки мене і ще одну жінку під приводом: "я так захотів". А їду я з роботи втомлений і висаджують нас в незнайомому місці", - розповів пасажир.

Він також додав, що наступну маршрутку їм довелося чекати близько 40 хвилин. Подібна ситуація вже відбувалася 2 тижні тому. За словами пасажира, ні він, ні жінка, не давали приводів для конфлікту. Водії маршруток просто не хочуть везти так мало пасажирів, тому висаджують їх і не везуть до потрібної зупинки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні