У «Омікрону» виявили болючі прояви на шкірі

0
-5
У «Омікрону» виявили болючі прояви на шкірі
У деяких пацієнтів, які хворіють на штам «Омікрон» помітили сухість шкіри, що нагадує екзему та висип, що нагадує пітницю або кропив'янку.

Про це повідомляє Корреспондент.

Під час захворювання пальці ніг можуть бути червоними, фіолетовими, запаленими, іноді з висипом і пухирями. Крім того, у пацієнтів можуть потріскатись губи, а ще одним проявом стає сухість шкіри, що нагадує екзему, яка з'являється «на грудях і шиї - місцях, куди потрапляють сонячні промені».

Крім того, у хворих може з'явитися висип, що нагадує пітницю або кропив'янку. Висип з'являється на невеликих ділянках, зазвичай на руках, ногах та ліктях. Інше висипання схоже на сліди обмороження - опуклі пурпурні або червоні болючі плями. Про цей симптом часто повідомляють молоді люди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні