--> ТОП-100 впливових волинян. Частина четверта | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ТОП-100 впливових волинян. Частина четверта

13
9
ТОП-100 впливових волинян. Частина четверта
Ось так поступово ми наблизилися до четвертої(передостанньої) частини нашого рейтингу впливових волинян. У попередніх позиціях представлено гідних кандидатів, творців сучасності Волинського краю, людей різного роду діяльності та життєвих принципів. У сьогоднішній частині Ви зустрінете по-справжньому невід’ємних людей у житті Волині, їхня діляьність відома усім навіть далеко за межами нашого регіону.

Читайте також: ТОП-100 впливових волинян. Частина 1

39. Микола Сорокопуд
Вік: 58 років
Діяльність: право, юриспруденція

Адвокат, член національної асоціації адвокатів України та ради адвокатів Волинської області. Окрім адвокатської діяльності Микола Сорокопуд кілька років був керівником Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Волинської області. Чоловік народного депутата України Ірини Констанкевич.



38. Юлія Вусенко
Вік: 39 років
Діяльність: політика, право

Відома всім жителям області, як депутатка Волинської обласної ради від Волинської територіальної організації Політичної партії «Європейська Солідарність». Юлія Василівна є головою фракції «Європейська солідарність» в обласній раді та займає постійну комісію з питань міжнародного співробітництва, інвестицій та зовнішньоекономічних зв'язків. Серйозно та відповідально відноситься до будь-якої справи та займає активну позицію в громадській діяльності.



37. Віктор Чорнуха
Вік: 69 років
Діяльність: бізнес, інженерія

Волинський бізнесмен, що має великий досвід у цій діяльності, адже займає посаду голови наглядової ради ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536». Окрім сфери бізнесу, займає активну позицію в політичній та громадській галузі – був членом виконавчого комітету Луцької міської ради. Зумів створити потужний колектив, який відповідально ставиться до виконання своєї роботи. Віктор Григорович з неабиякою дисципліною ставиться до всього, бо страшно не полюбляє непорядність, як у ділових справах, так і в людських відносинах.



36. Володимир Мельникович
Вік: 63 роки
Діяльність: держслужба, юриспруденція

Володимир Антонович – генерал-майор Служби безпеки України. З 1985 року працює в органах державної безпеки, тому досвід у цій сфері – великий та безцінний. Користується авторитетом, як серед молоді, так і серед старшого покоління, адже віддана тривала служба – заслуговує на повагу. Окрім цього, він є одним із неформальних засновників благодійного фонду «Волинь-2014».



35. Сергій Балицький
Вік: 57 років
Діяльність: волонтерство, підприємництво

Справа Сергія Івановича – благородна та безцінна, адже він є засновником громадського волонтерського руху «Серце патріота», що надає допомогу учасникам та ветеранам АТО на Сході України. Попри активну благодійну діяльність, він займає ініціативну позицію у політичній сфері, адже є ексдепутатом Луцької міської ради від політичної партії «УКРОП», а також директором компанії «Вишків-Брук».



34. Олег Яковенко
Діяльність: медицина

Волинський лікар пульмонолог, що є завідувачем відділення комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня». Олег Констянтинович – відповідальний та дисциплінований, адже рятувати життя людей – справа серйозна та важка. Відомий лікар користується великою повагою серед населення, а за віддану роботу – під час урочистостей до Дня Незалежності отримав нагороду від президента України.



33. Олександр Козлюк
Вік: 45 років
Діяльність: політика

Олександр Євгенович займає посаду радника голови Волинської обласної ради VIII скликання, є депутатом Луцької міської ради (VIII скликання), а також керівник постійної комісії з питань земельного кадастру та земельних відносин. Великий досвід роботи допомагає йому впевнено досягати кар'єрних вершин та знаходити вихід із будь-яких складних ситуацій.



32. Сергій Мартиняк
Вік: 50 років
Діяльність: політика, підприємництво

Активний політичний діяч Волині, який був Народним депутатом України 7-го та 8-го скликань. Сергій Васильович займається підприємницькою діяльність і є засновником агропромислової групи «Пан Курчак», яка включає низку підприємств, що формують усю структуру виробництва. Окрім цього, підприємець є благодійником, надавав фінансову допомогу монастирям та конфесіям.



31. Ігор Лапін
Вік: 52 роки
Діяльність: політика, юриспруденція та військова справа

Ігор Олександрович має досвід у політичній сфері, адже був депутатом Верховної Ради України 8 скликання. У період війни на сході України був командиром другої штурмової роти «Захід», яка була сформована переважно з волинських добровольців. Цілеспрямованість та наполегливість – це ті риси, які допомагають йому крокувати по життєвій стежині.



30. Віталій Кварцяний
Вік: 68 років
Діяльність: спорт

Відомий український футбольний тренер, який у минулому був головним тренером та президентом луцької «Волині». Володіє неабияким досвідом у спортивній сфері, адже був наставником у луцького «Торпедо», «Волині», «КШО» (Польща), «Поділлі», а також тренером-селекціонером у запорізькому «Металурзі». Віталій Володимирович опікується політичним життям міста і є членом постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.



Читайте також: ТОП-100 впливових волинян. Частина друга

29. Григорій Пустовіт
Вік: 61 рік
Діяльність: політика

Волинський політик, що займає посаду заступника голови Волинської обласної ради та є депутатом Волинської обласної ради за списками ВО «Батьківщина». Григорій Олександрович користується авторитетом та повагою серед населення, та бере безпосередньо ініціативну участь в житті Волині.



28. Світлана Савчук
Вік: 51 рік
Діяльність: економіка

Світлана Павлівна працює начальницею Головного управління ДПС у Волинській області. Уже більше 20 років трудиться у податковій службі, тому має багатий досвід у цій сфері. Цілеспрямована та наполеглива у виконанні своїх завдань.



27. Борис Карпус
Вік: 38 років
Діяльність: політика, підприємництво

Борис Сергійович обіймає посаду Нововолинського міського голови. Активний громадський діяч, стипендіат премії ім. Ленні Кіркланда. Займався розробкою «Стратегії туристичного розвитку міста Луцька», а також «Стратегічного плану розвитку міста Володимир-Волинського» та багато інших. Має великий досвід у викладацькій діяльності: за сприяння програми USAID.РАДА організував тренінги, лекції, семінари для активістів міст Нововолинськ, Володимир-Волинський, Іваничівського, Володимир-Волинського та Любомльського районів. Керівник та координатор багатьох важливих проектів для м.Нововолинськ та області.




26. Наталія Московка
Діяльність: журналістика

Відома всім жителям області, адже працює директоркою телеканалу «Аверс». За її плечима знаходиться багаторічний стаж у цій сфері, адже вона є власницею ТОВ «Либідь сервіс» та бенефіціаром ТОВ «Телерадіокомпанії Рівне 1».



25. Ігор Лех
Вік: 42 роки
Діяльність: політика, підприємництво

Ігор Богданович – депутат Волинської обласної ради від партії «ЗА Майбутнє» і член постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних сіл, селищ та міст області. Та попри політичну діяльність, він має багаторічний досвід роботи у галузі бізнесу, адже є засновником ТзОВ «Агроситниця» та ТзОВ «Захід Агросервіс Плюс». Сьогодні обіймає посаду директора ТзОВ «Пальче».



24. Юрій Ричук
Діяльність: медійник

Відомий волинський журналіст, що обіймає посаду керівника телеканалу «12 канал». Має безцінний досвід у медійній діяльності, адже тривалий час працював у різних компаніях: «Перший», «Волинь24», газета «Сім'я і дім». Впевненість допомагає Юрію Сергійовичу підкорювати нові кар'єрні щаблі, а професіоналізм – гідно виконувати будь-яке завдання.



23. Віктор Тимчук
Вік: 45 років
Діяльність: правоохоронні органи, юриспруденція

Уже більше 20 років Віктор Володимирович працює в органах прокуратури. Був першим заступником прокурора Чернівецької області, а також обіймав багато різних посад, які пов'язані з цією сферою. Сьогодні є керівником Волинської обласної прокуратури. Дисциплінованість та відданість роботі – ось те, що вирізняє його від усіх інших.



22. Валерій Стернійчук
Вік: 40 років
Діяльність: політика

Валерій Олександрович – Народний депутат України 9-го скликання та заступник голови Національної ради громад політичної партії «Слуга Народу». Свою кар'єрну стежину розпочав досить рано. Будучи двадцятирічним юнаком, обіймав посаду голови Волинської обласної молодіжної організації Партії Зелених України. Згодом став одним із керівників молодіжної організації партії «Сильна Україна» на Волині. Займає важливу позицію в сфері політики, а також громадського життя.



21. Андрій Разумовський
Вік: 37 років
Діяльність: політика, бізнес

Відомий усім жителям Волині бізнесмен, адже є засновником та директором ПП «Будівельна компанія «Інвестор», яка займається будівництвом багатофункціональних житлових комплексів Волині. Окрім цього, Андрій Русланович є співзасновником Обслуговуючого кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Супернова», «Проект Юпітер» та «Садівниче товариство «Світязь». Попри активну позицію в сфері бізнесу, він є головою постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, а також є депутатом Луцької міської ради.



20. Тетяна Єремеєва
Діяльність: медицина

Тетяна Вікторівна – приклад для багатьох жінок України, адже поєднує в собі цілеспрямований характер керівника та вишуканість української леді. Заснувала сучасний заклад відновлення зору в Луцьку, у якому роблять справжні дива – відновлюють і повертають можливість бачити прекрасне. Окрім цього, вона займається телепроєктом «Абетка зору», яка стала для неї справою душі, адже це цикл програм, які безпосередньо пов'язані з зором. «Найприємніше – радість в очах людей, які знову побачили світ» - вважає Тетяна Єремеєва.



Читайте також: ТОП-100 впливових волинян. Частина третя

Ви познайомилися з учасниками четвертої частини нашого рейтингу. Уже невдовзі ми розкриємо фінальну, інтригуючу частину «ТОП-100».

Далі буде і буде дуже цікаво!















Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ооо знайомі люди... файно
Відповісти
РЕСПЕКТ КВАРЦЯНОМУ!!!
Відповісти
Сорокопуд впливовий своїми хабарами. Чистим вислизнув з-під слыдства, дружина "захистила". А козлюк - впертий козел. Дуже йому підходить це прізвище. Особливо на новій роботі в екоінспекції. Впирається, козлище, рогом. Непотріб!
Відповісти
своі анкетні дані в студію позакулуарний воїне
Відповісти
Писаці, який вніс в цю шоблу-йоблу мартиняка, треба відпіздячити руку при самому плечі. Цей мутант навіть землю в АТОвців вкрав. Послати його, блядь, на Схід на передову, щоб іржаві танки споїм плечем штовхав і знав, як кривдити захисників Вітчизни!
Відповісти
Знаю Наталка багато років) вона справжній профі в своїй справі! Переходити на особисте то погано. Ну і робити це анонімно багато сміливості не треба))
Відповісти
Нарешті стало очевидним, що проєкт вивів на протилежний задуму результат. Читачі на власні очі побачили скільки в нас "кадрів" при грошах. Можна починати наступний тур під назвою, - Як вони нас задовбали!!!
Відповісти
А мародера Лапіна який дурак додумався в цей список внести?
Відповісти
Світлана Павлівна чудова людина! Подальших успіхів
Відповісти
Ну хто ці люди? Я взагалі їх не знаю!! Що вони хорошого зробили??
Відповісти
А ви завдки будете? З Марсу?
Відповісти
А Мельникович-пенсіонер звідки тут взявся? Ніколи нічого корисного крім піз...ти не зробив
Відповісти
А вусенко??? Ще діму наркомана забули приплісти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні