В Україні почали виготовляти електромобілі: відома вартість

0
-7
В Україні почали виготовляти електромобілі: відома вартість
У Дніпрі на базі "Таврії" та "Славути" розпочався початок випуску вітчизняних електромобілів. Комплектація переобладнаного народного авто коштує від 3700 до 5500 доларів США.

Про це пише KOZAK-EV

Новинку розробило підприємство Kozak-EV, яке розташоване в Дніпрі. Як зазначили в компанії, обрали саме українського виробника, тому що ці авто добре знайомі, легкі в обслуговуванні, а їхні запчастини дешеві та завжди є в наявності.



Машини виготовляють не "з нуля", а беруть на переобладнання. В автівку з пробігом майстри вбудовують тяговий електромотор, батарею та інші деталі, які необхідні електромобілю.

Такі електрокари існують у 3 модифікаціях. У залежності від них вони можуть проїхати від 130 до 230 кілометрів без підзаряду.

Зазначається, що переобладнану електромашину можна заряджати від звичайної розетки. Крім того, за допомогою спеціального перехідника є можливість скористатися електрозаправкою.

У ціну переобладнання входить:

встановлення комплекту на автівку;
узгодження переобладнання й одержання експертизи в "Державному автотранспортному науково-дослідному і проєктному інституті";
отримання сертифікату ВТК;
допомога при заміні техпаспорта з відміткою "електро" в сервісному центрі;
гарантійні обов'язки на комплект переобладнання.

У компанії зазначили, що у майбутньому вони хочуть випускати власне авто, на основі відпрацьованих технологій. Крім того, у співпраці з дизайнерами, планують створити сучасний та легкий кузов для підвищення продуктивності та комфортності електрокару.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні