--> «Ваш родич в лікарні»: шахраї ошукали пенсіонерку на понад 140 тисяч гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Ваш родич в лікарні»: шахраї ошукали пенсіонерку на понад 140 тисяч гривень

0
1
«Ваш родич в лікарні»: шахраї ошукали пенсіонерку на понад 140 тисяч гривень
У Рівному поліцейські затримали двох зловмисників, які ошукали пенсіонерку на понад 140 тисяч гривень під приводом необхідності термінового лікування родички після ДТП.

Про це повідомляє поліція області.

Шахрай зателефонував жінці й повідомив, що її невістка потрапила у ДТП, після чого одягнув форму працівника правоохоронних органів та прийшов до жінки додому за грошима. Удвох зі спільником намагалися втекти, але їх затримали поліцейські. Гроші витратити не встигли.

“Після цього, аби забрати кошти, до будинку зайшов чоловік та представився працівником правоохоронних органів. Жінка самостійно взяла заощадження у сумі 30 тис. грн та 4 тис. доларів та віддала їх зловмиснику. Той перерахував при пенсіонерці і сказав, аби вона писала заяву на ім’я головного лікаря, щоб “потерпілу” швидше прооперували. Коли жінка віддала “клопотання”, аферист зник“, — ідеться у повідомленні поліції.

Неподалік будинку потерпілої чоловіка чекав його спільник. Вони викликали таксі й намагалися поїхати з Рівного, на виїзді з міста їх затримала поліція.

У чоловіків вилучили гроші, які вони не встигли витратити. Крім грошей, у кишенях одного з них знайшли таблетки метадону та речовину, схожу на марихуану. Обидвох затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Їм повідомлено про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у житло, та за фактом зберігання наркотичних засобів. Зловмисники заперечують свою причетність до скоєння злочину.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні