--> Бармен врятував хлопця від біди на першому побаченні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бармен врятував хлопця від біди на першому побаченні

1
3
Бармен врятував хлопця від біди на першому побаченні
Американець розповів про одне з найбільш невдалих побачень в житті, яке вчасно закінчилося. Якби не попередження від бармена, то він би втратив сотні доларів.

Про це повідомляє Indy 100

Перше побачення може бути ще тим випробуванням. Ви лише починаєте пізнавати людину, тому ніхто не застрахований від неприємних ситуацій. Так сталося у випадку з американцем, який ледь не втрапив у халепу через комунікабельну незнайомку. Він анонімно поділився своєю історією на розважальному ресурсі Reddit.

Хлопець трішки випив

Американець пішов на перше побачення у заклад, де можна було зіграти у більярд. Так запропонувала його партнерка. Хто ж знав, що вона там постійно відпочиває.

Вона сказала, що любить більярд, тому ми пішли в бар, щоб зіграти кілька ігор. Це заклад, який вона постійно відвідує. В якийсь момент туди прийшли четверо її друзів, – розповідає автор.

Хлопець цілком нормально сприйняв, що до них приєдналися чоловіки. Згодом, після кількох ігор, дівчина відійшла з друзями до бару. Компанія замовила велику кількість алкоголю, поки хлопець сидів собі й відпочивав. Тоді ж бармен попросив його підійти.

Схема від дівчини

Дівчина сказала бармену, що за весь алкоголь, який взяли її друзі, заплатить хлопчина. Він про це не здогадувався.

"Після того, як вони отримали свою порцію напоїв та шотів, бармен помахав мені рукою і спитався, чи збираюся я платити за цей весь алкоголь. Адже дівчина сказала, що я не проти. Я лише розсміявся і відмовився. Бармен мені відповів: "Якщо ти зараз розвернешся й підеш, то, не переживай, я з ними справлюся", – згадує хлопець.

Не дивно, що автор так і зробив. Він просто швиденько покинув заклад, поки ніхто не бачив. Користувачі Reddit були в захваті від вчинку бармена, адже він не заплющив очі на те, що хлопця просто хотіли "розвести" на гроші. Один з коментаторів навіть жартома назвав його "святою людиною".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бармен просто не був разом з тими розводілами
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні