2-річна дитина проковтнула чотири магніти і ходила з ними 10 днів

0
-6
2-річна дитина проковтнула чотири магніти і ходила з ними 10 днів
На Львівщині 2-річна дівчинка проковтнула магніти, прийнявши їх за цукерки.

Про це повідомляють у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні ОХМАТДИТ.

Дічинка була у гостях в своїх бабусі та дідуся, де взяла іграшки старших онуків.

"Маленьких жертв магнітів не меншає, саме з цієї причини ми нагадуємо дорослим про магнітну небезпеку для малечі. Коли магнітики потрапляють в дитячі шлунки, то можуть наробити чимало біди. Магніти мають надзвичайну силу притягання, тож пошкоджують внутрішні органи дитини, трапляється, подекуди вони пробивають їх і утворюють справжні дірки. Уже за кілька годин магнітики можуть стати причиною некрозу кишки", - повідомили у лікарні.

Коли дівчинку привезли до лікарні, в неї були тільки нудота та підвищена температура. Їй зробили рентген, і тоді виявилося, що в дівчинки всередині знаходяться аж чотири магніти. Дитина проковтнула їх десятьма днями раніше, коли гостювала у бабусі. Магніти вдалося видалити, і зараз з дівчинкою все у порядку.

"Діставали їх наші хірурги з допомогою сучасного електронно-оптичного перетворювача (ЕОП) в ургентній операційній, що забезпечило точні і успішні маніпуляції різного рівня складності. Малеча отримала медикаментозне лікування і на 3 день її виписали додому", - розповіли лікарі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні