--> У фойє школи 47-річний чоловік «полював» на неповнолітніх | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У фойє школи 47-річний чоловік «полював» на неповнолітніх

1
3
У фойє школи 47-річний чоловік «полював» на неповнолітніх
У Харкові в холі одного зі спортивних закладів невідомий чоловік чіплявся до неповнолітніх дівчат.

Про це повідомляє поліція області.

Вчора, 7 лютого до поліції звернувся чоловік із заявою, що декілька днів до його 15-річної доньки намагається втертися у довіру дорослий чоловік. Він щоразу очікує її у холі спортивного закладу і чіпляється до неї.

"Заявник повідомив, що незнайомий чоловік протягом декількох днів підходив до його неповнолітньої доньки та намагався зав’язати знайомство. Особу вказаного чоловіка встановлено, ним виявився 47-річний мешканець Харківської області. Для перевірки всіх обставин події слідчим відкрито кримінальне провадження", - повідомили у пресслужбі поліції регіону.

Відомості внесені до ЄРДР - розбещення неповнолітніх Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мене звати Марина Медведчук з Харкова, я хочу швидко розповісти світові, що існує справжнє онлайн-заклинання, яке є потужним і справжнім. Його звуть доктор Вава. Нещодавно він допоміг мені відновити стосунки з моїм чоловіком, який мене покинув. Коли я зв'язалася з доктором Вавою, він наклав на мене і мого чоловіка приворот, який сказав, що не має до мене нічого спільного, зателефонував мені і почав благати повернутися. Тепер він повернувся з такою любов’ю та турботою. Сьогодні я радий повідомити вам, що цей заклинатель має силу відновити розірвані стосунки. бо тепер я щаслива зі своїм чоловіком. Для всіх, хто читає цю статтю і потребує допомоги, Dr.Wava також може запропонувати будь-яку допомогу, наприклад, лікування всіх видів недуг, судові справи, періоди вагітності, духовний захист та багато іншого. Ви можете зв’язатися з ним за допомогою його електронної пошти drwava3@gmail.com або WhatsApp +12162022709 і Viber +12066713285 сприймайте все як належне, і це буде у вас забрано
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні