Що подарувати на День усіх закоханих?*

1
-1
Що подарувати на День усіх закоханих?*

День святого Валентина — романтичне свято, і ви можете бути певні, що ваша половинка очікує на особливий подарунок! М’які іграшки, шкарпетки, набори для гоління або ароматичні свічки виглядають, наче жест відчаю. Зверніть увагу на більш приємні й особисті презенти, які запам’ятаються коханому або коханій надовго! Розглянемо кілька хороших ідей.


Як відшукати ідеальний подарунок?


Аби знайти подарунок, якому ваша половинка гарантовано зрадіє, будьте завжди напоготові. У простих повсякденних розмовах обов’язково промайне не одне бажання. Можливо, ваша дівчина вже давно мріє навчитися грати на гітарі? У хлопця скінчилася підписка на улюблений онлайн-сервіс? Ви знаєте, що робити! День усіх закоханих зовсім незабаром? Тоді скористайтесь нашими ідеями!



Готові ідеї подарунків



  • Корисні аксесуари


Якщо ви добре знаєте смаки коханої, можна обрати стильну сумку, ремінь або шарф. Такі речі найкраще шукати серед асортименту відомих брендів на закордонних сайтах — там неодмінно будуть представлені актуальні модні колекції. Організувати доставку, наприклад, з кращих французьких магазинів допоможе сервіс NP Shopping, про який детальніше можна дізнатися за посиланням https://npshopping.com/ru/landings/fr

Те саме стосується універсальних аксесуарів: предметів для активного відпочинку, занять спортом і хобі, корисних дрібниць для авто. Частіше за все закордонні інтернет-магазини пропонують дуже привабливі ціни на смарт-годинники, фітнес-браслети, геймерські «штучки» тощо.  



  • Квитки, абонементи, сертифікати


Це може бути день у спа-центрі, сертифікат на покупки в магазині білизни, похід на концерт улюбленого гурту або виставу. Також вдалим варіантом стане запрошення на майстер-клас, але робіть вибір зважено, аби він не виглядав неприємним натяком. Головна перевага такого подарунку — відсутність прив’язки до конкретних дат. Наприклад, квитки можуть бути на концерт, який проходитиме аж за півроку. І весь цей час вони забезпечуватимуть чудовий настрій у передчутті відвідин особливої події.



  • Приємні спогади


Спільні пригоди, проведений разом час — міцний «клей» для стосунків. Ви можете подарувати коханій людині нові враження: спільний політ на повітряній кулі, несподівану подорож у романтичне місце, парну фотосесію тощо. Це особливо актуально для закоханих, які не дуже багато часу проводять разом через щільний робочий графік або з інших причин.



Також приємним подарунком будуть «старі» спогади. Якщо у вас накопичилося багато гарних фото, розкиданих по телефонах і флешках, то саме час звести їх до купи. Аби кожного дня милуватися такими знімками, придбайте цифрову фоторамку. Це справжній альбом, де можна зберігати безліч улюблених кадрів, змінюючи зображення щодня.


Незважаючи на те, який подарунок ви оберете, не забувайте робити одне одного щасливішими кожен день!


 

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Купил на Виолити украшения, ещё цветы остались и подарок готов
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні