За яку ціну на Волині можна придбати ліки від коронавірусу

1
2
За яку ціну на Волині можна придбати ліки від коронавірусу
На Волині стали доступні до продажу ліки від коронавірусної інфекції.

Про це повідомляє 12канал у телграм.

"Це таблетки, які сімейні лікарі мають безкоштовно виписувати при ковіді людям з груп ризику (літні люди та ті, що мають хронічні хвороби). Усі ці ліки тільки планують розподілити по регіонах", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що ліки наразі неофіційно доставляють із-за кордону, де «Молнупіравір» вже схвалений і є у вільному продажі. Ціна таких таблеток 3800 гривень. Тож, коли ваш сімейний лікар призначив вам такі ліки - запитайте у нього, де їх узяти. Адже більшість сімейних лікарів мають контакти перевізників і посередників, що доставляють таблетки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Тож, коли ваш сімейний лікар призначив вам такі ліки - запитайте у нього, де їх узяти" А у влади запитайте де взяти гроші на ці ліки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні