ТОП-100 впливових волинян. Частина п'ята

10
-7
ТОП-100 впливових волинян. Частина п'ята
Підходить до завершення проект «ТОП-100» – рейтинг найвпливовіших людей нашого краю. У сьогоднішній заключній частині заслужено опинилися постаті, які змінили та змінюють Волинь. Духовні наставники, успішні бізнесмени, лідери суспільної думки – ось вони, фіналісти рейтингу!

Читайте також: ТОП-100 впливових волинян. Частина четверта

19. Микола Лавренчук
Діяльність: військовий

Микола Лавренчук першим відкрив вогонь по ворогу в 2014 році. За наказом командира роти, кулеметник погасив вогневу активність ворога і допоміг спецпризначенцям «Альфи». Фактично з першою чергою його кулемета і розпочалась активна фаза війни з російським окупантом. У 2015 році Микола Лавренчук отримав відзнаку − Народний Герой України. 2021 року Глава держави нагородив медаллю «За військову службу Україні». Микола професійно займається швидкісною стрільбою, у складі команди бригади став переможцем минулорічної першості серед частин ДШВ і бронзовим призером першості Збройних Сил України. То ж, використовуючи кожну вільну хвилину, сержант займається з підлеглими, навчає, як виживати на війні, готує до майбутніх боїв.



18. Юрій Фелонюк
Діяльність: правоохоронні органи

Офіцер Служби безпеки України, генерал-майор. Начальник Управління СБУ у Волинській області (2015—2019), наполегливо та відповідально відноситься до своєї справи. За багаторічний досвід та діяльність став беззаперечним авторитетом для всіх працівників СБУ Волинської області.



17. Андрій Козюра
Вік: 42 роки
Діяльність: політика, юриспруденція

Андрій Григорович займає важливе місце в області, адже обіймає посаду Генерального директора Юридичної компанії «Ліга Права». Займає ініціативну позицію в політичному та громадському житті міста, є депутатом Волинської обласної ради від ВО «Батьківщина», головою фракції «Батьківщина» в обласній раді та членом постійної комісії з питань промисловості, зв’язку, транспорту, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства. Цілеспрямованість і компетентність у своїй справі – допомагає йому підкорювати нові кар'єрні щаблі.



16. Єпископ Нафанаїл
Вік: 62 роки
Діяльність: релігія

Знаний усім жителям області, адже є Архієпископом Волинським і Луцьким Волинської єпархії УПЦ (МП). Відомо, що у 2014 році з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія - нагороджений другим наперсним Хрестом із прикрасами. Єпископ Нафанаїл користується великою повагою серед прихожан, є відданим своїй справі.



Читайте також: ТОП-100 впливових волинян. Частина третя

15. Петро Пилипюк
Вік: 50 років
Діяльність: бізнес, підприємництво

Петро Павлович – український відомий підприємець, який є співвласником та Генеральним директором міжнародної компанії «Modern-ExpoGroup», що займається постачанням торговельного обладнання в Центральній та Східній Європі. Багаторічний досвід роботи – допомагає йому успішно вирішувати будь-які складні рішення, а впевненість – уміло реалізовуватипроєкти компанії. Волинський бізнесмен користується неабияким авторитетом, адже є не тільки хорошим начальником, а й чесним конкурентом.



14. Володимир Бондар
Вік: 53 роки
Діяльність: політика

Володимир Налькович має цінний досвід у політичній сфері, двічі був обраний радником президента України. Окрім цього, він є депутатом Волинської обласної ради від партії «ЗА Майбутнє» та членом постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики. За професіоналізм у своїй роботі – нагороджений багатьма почесними грамотами та відзнаками.



13. Ігор Пальонка
Вік: 42 роки
Діяльність: політика, інженерія

Знаний усім жителям області діяч, адже обіймає посаду Володимир-Волинського міського голови. Має великий досвід роботи, відомо, що він пройшов складний кар'єрний шлях: від механіка до керівника установ. Місцеві жителі поважають Ігоря Анатолійовича, знають, що він готовий розвиватися та здобувати нові знання.



12. Тарас Шкітер
Вік: 31 рік
Діяльність: політик

Тарас Ігорович є одним із відомих діячів Волинської області, адже обіймає посаду генерального продюсера суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний погляд LIVE», є директором ТОВ «Інформаційне агентство «Конкурент», а також співзасновник та директор ГО «Громадянський Рух «Свідомі». Цілеспрямованість, відповідальність та наполегливість – головні товариші успішного діяча.



11. Юрій Крошко
Вік:44 роки
Діяльність:право

Юрій Олександрович очолює посаду начальника Головного управління Нацполіції у Волинській області. Дисциплінований та рішучий у вирішенні будь-яких складних завдань. Має багаторічний досвід у цій сфері, адже розпочав свою кар'єру в органах внутрішніх справ із оперуповноваженого відділу по боротьбі зі злочинністю Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Житомирській області.Окрім цього, він працював начальником управління стратегічних розслідувань у Волинській області.



10. Андрій Покровський
Вік: 46 років
Діяльність: бізнес

Волинський бізнесмен, який керує торгово-розважальним центром «Сіті-парк», розбудовою кінотеатру «Промінь», будівництвом скейт-парку та розчищенням річки Сапалаївка, а також є начальником юридичного відділу ТзОВ «Консалтингова компанія «ЛІСЕТ». Займає ініціативну позицію в житті міста, адже багато його проєктів спрямовані на культурне відродження Луцька. Не менш важливе місце займає політична сфера – Андрій Володимирович є засновником Громадянського руху «Свідомі», депутатом Луцької міської ради від партії «Громадянський Рух «Свідомі», проте відмовився від мандату. Користується великою повагою та авторитетом серед жителів міста.



9. Ірина Констанкевич
Діяльність: політика

Ірина Мирославівна – одна з відомих українських політкинь, є Народною депутаткою Верховної Ради України 8 та 9 скликань, першою заступницею голови Комітету Верховної ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики, а також входить до складу депутатської групи «Партія «ЗА Майбутнє». Попри активну позицію в політичній сфері, політкиня займається науковою діяльністю, адже є авторкою понад 60 науково-методичних праць та монографій. Щодо особистих захоплень – то відомо, що Ірина Мирославівна обожнює українську літературу першої половини ХХ століття. Відповідальна та чесна у своїй роботі. Володіє неабияким професіоналізмом, має багаторічний досвід роботи.



8. Ігор Поліщук
Вік: 33 роки
Діяльність: мер Луцька

Відомий кожному жителю Волині, адже очолює Луцьку територіальну громаду. Ігор Ігорович має цінний досвід у політичній сфері – був радником Луцького міського голови, секретарем Луцької міської ради, а також юрисконсультом фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Користується авторитетом серед місцевого населення і є прикладом для молоді, старається покращити та модернізувати Луцьк. Цілеспрямованість та професіоналізм – допомагають йому підкорювати нові вершини та завойовувати повагу жителів міста.



7. Петро Філюк
Вік: 60 років
Діяльність: право

Петро Тодосійович обіймає посаду судді Конституційного Суду України. Має багатий досвід у цій галузі, адже відомо, що довгий час очолював Апеляційний суд Волинської області. Професіоналізм високого рівня – допомагає йому впевнено крокувати кар'єрними щаблями.Відомий суддя - отримав багато нагород, зокрема є Заслуженим юристом України.



6. Юрій Погуляйко
Вік: 43 роки
Діяльність: політика, право

Відомий діяч області, адже є головою Волинської обласної державної адміністрації. Володіє неабияким професіоналізмом, бо має три вищих освіти, зокрема закінчив Луганський державний аграрний університет (менеджер організацій і підприємств), Міжрегіональну Академію управління персоналом (юрист) та Академію управління Міністерства внутрішніх справ (юрист).Юрій Михайлович – впевнений у собі та своїх силах, знає як вирішити будь-яку складну проблему.



Читайте також: ТОП-100 впливових волинян. Частина друга

5. Митрополит Михаїл
Вік: 55 років
Діяльність: релігія

Український релігійний діяч, що є Луцьким та Волинським митрополитом. Отримав багато нагород: орден Святого Архістратига Михаїла I ступеня, іменний годинникта почесні грамоти від Верховної Ради України, орден «За заслуги» ІІ ступеня. Заслужив велику повагу в прохожан і є прикладом для багатьох жителів.



4. Григорій Недопад
Вік: 40 років
Діяльність: політика, бізнес

Григорій Вікторович є відомою персоною в сфері політики, адже обіймає посаду голови Волинської обласної ради. Має великий досвід роботи – працював на посаді першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради, був депутатом Волинської обласної ради від партії «ЗА Майбутнє», а також очолював Ківерцівську районну раду. Ініціативну позицію займав і в галузі бізнесу. Відомо, що він був на посаді директора ТзОВ «Грін Ріелті» та спортивно-тренувальної бази «Дачне» ТзОВ «Футбольний клуб «Волинь».



3. Ігор Гузь
Вік: 40 років
Діяльність: політика

Знаний усім жителям, український політик, який є Народним депутатом України 8 та 9 скликань та заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. Ігор Володимирович має безцінний досвід роботи, який допомагає йому вміло вирішувати складні питання. Відомо й те, що Ігор Гузь – засновник фонду «Прибужжя», один із ініціаторів створення Асоціації місцевого самоврядування Прибужжя, ВГО «Атака», громадської кампанії «Врятуй Світязь», а також ініціював проведення фестивалів «Бандерштат» та «Княжий», змагань з крос-тріатлону «PolissiaChallengeCup».



2. В'ячеслав Рубльов
Вік: 42 роки
Діяльність: політика

В'ячеслав Володимирович є Народним депутатом України 9 скликання, членом Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, а також головою підкомітету з питань регіональної політики та місцевих бюджетів. Великий досвід роботи – допомагає політику залишатися впевненим у своїх силах, приймати правильні рішення та завжди позитивно мислити щодо майбутніх планів і проектів.



1. Степан Івахів
Вік: 53 роки
Діяльність: політика, бізнес

Відомий волинський політик, Народний депутат України 7, 8, 9 скликань та перший заступник голови комітету з питань екологічної політики та природокористування. Займає активну позицію не тільки в політичній сфері, а й в галузі бізнесу, є засновником та співвласником ФПГ «Континіум». Користується неабияким авторитетом і повагою серед громадян. Степан Петрович є хорошим прикладом для молодшого покоління, яке прагне до постійного саморозвитку.



Читайте також: ТОП-100 впливових волинян. Частина перша

Ось таким виявився проект «ТОП-100» – рейтинг найвпливовіших людей нашого краю. Люди-епохи, приклади, натхненники і всі вони наші – волиняни! Бажаємо усім миру та здоров’я на втілення подальших задумів. Життя продовжується далі, все змінюється, можливо саме Ви потрапите у наш майбутній рейтинг?

Далі буде!











Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це дуже суб'єктивний рейтинг. То вже треба зазначати хто з даних постатей який вплив має на Волині. Бо прізвища деяких осіб я взагалі вперше чую.
Відповісти
А де Ігор Петрович?))
Відповісти
Мабуть не має ніякого впливу на Волині
Відповісти
За Лавренчука !.!
Відповісти
Dobre wo e normalni Lydu a ne marionetki
Відповісти
єаахаххаха шкітер ????? ви що реально? гусь більш впливовий ніж Мирославівна? ахаххахахахаха оце видали ухахахахах! не ну топ 12 посміхнула аххахахахахахахахахахахахха

кхахахахухахахаха
Відповісти
Слово "АДЖЕ" у писатєля тєксту зустрічається по кілька разів на абзац.
Просто слово-паразит!
Ага, ще - хто складав цей так званий рейтинг і за якими критеріями проводив оцінювання? Дуже суб’єктивно. Не рейтинг, а черговий перепис відомих (і не дуже) людей. НМД
Відповісти
Палиця дав вказівку про себе не згадувати: )
Відповісти
Ви шановний трохи поплутали Одесу з Бердичевом
Це не Волинські новини) думаю Палиця в списку топ 100 впливових Одеситів)
Відповісти
90 % непотребу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні