Завжди дадуть те, що вона хоче: найкращі залицяльники за знаком Зодіаку

0
2
Завжди дадуть те, що вона хоче: найкращі залицяльники за знаком Зодіаку
Астрологи назвали чоловіків, які є ідеальними залицяльниками за жінками за знаками Зодіаку.

Про це повідомляє Апостроф.

Водолій

Народжені під знаком Водоліїв, чоловіки відрізняються уважністю і завжди дадуть жінці те, що вона хоче. Вони враховують побажання своєї обраниці та не завжди зупиняються на дорогих подарунках, якщо вона цього не хоче. Чоловіки-Водолії дуже ерудовані, вміють слухати та підтримувати будь-яку тему для розмови. Також у них є чудове почуття гумору – з ними ніколи не буває нудно.

Рак

Чоловіки-Раки - чудові залицяльники за жінками: заїхати і забрати свою другу половинку на машині, відправити її додому на таксі або відвезти самостійно, запросити в ресторан або подарувати великий букет квітів - це про них. При цьому вони роблять це для того, щоб показати себе у всій красі. У епоху матеріальних цінностей багато жінок це оцінять. Проте, не всі представники цього знака мають гроші, щоб ними можна було розкидатися.

Діва

Чоловіки, народжені під знаком Дів, доглядають свою жінку так, як ніхто інший. Вони завжди напоготові, щоб допомогти жінці і навіть на початку відносин вони без особливих проблем приходять на допомогу.

Чоловіки-Діви дарують своїм другим половинкам час - найдорожчий ресурс. Також вони не люблять багато витрачати гроші на подарунки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні