Януковичу повідомлено про підозру

0
3
Януковичу повідомлено про підозру
За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора 9 лютого 2022 року повідомлено про підозру колишньому президенту України Віктору Януковичу у підбурюванні до вчинення дезертирства (ч. 4 ст. 27, ч. 1 ст. 408 КК України).

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

За даними слідства, 23 лютого 2014 року колишній президент України, перебуваючи на території однієї з військових частин Чорноморського флоту Російської Федерації у Гагарінському районі міста Севастополя, підбурював військовослужбовців Управління державної охорони України, які безпосередньо виконували завдання із забезпечення його особистої безпеки, до вчинення дезертирства.

"В результаті таких дій експрезидента України, колишній заступник начальника Управління державної охорони України – начальник Служби безпеки Президента України ухилився від подальшого проходження військової служби та виїхав до Російської Федерації", - зазначають в Офісі генпрокурора.

Зазначається, що досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Державного бюро розслідувань.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні