Окупанти спалили 40 кілограм ковбас та сиру

2
4
Окупанти спалили 40 кілограм ковбас та сиру
В Алушті окупанти спалили понад 40 кілограмів сирів та ковбас.

Про це повідомляє АРК.

«Під час перевірочних заходів були встановлені факти реалізації продукції, забороненої до ввезення до Російської Федерації, а саме сири в асортименті виробництва Німеччини, Італії, Польщі, Франції, а також ковбасні вироби виробництва України, Іспанії, загальною вагою – 43,76 кілограмів» , – йдеться у повідомленні «Південного міжрегіонального управління россільгоспнагляду».

У так званому відомстві кажуть, що «власники продукції не надали потрібних документів, які підтверджують якість та походження товару, а також не було маркування російською мовою».

Відомо, що товар вилучили з обігу та спалили у печі-інсинераторі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а в печі-буржуйці розпалюють бурбоном. нема чого їсти французький сир. треба щі хлєбать лаптьом
Відповісти
Правильно, це продукти з країн NATO, а це вороги! Ще машини смартфони, все вороже в "топку".І від інтернету відмовтеся, це ворожий шпигун. І відгородіться від усього світу " Китайською стіною"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні