--> У луцьких дворах хочуть демонтувати обмежувачі руху: адреси | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцьких дворах хочуть демонтувати обмежувачі руху: адреси

11
-2
У луцьких дворах хочуть демонтувати обмежувачі руху: адреси
На сайті Луцькради ради з'явився проєкт рішення про впорядкування проїжджих частин вулиць та прибудинкових територій, на яких розміщені обмежувачі руху.

Про це повідомляє Суспільне.

Стовпці, бетонні блоки та інші конструкції, які перешкоджають проїзду автомобілів швидкої допомоги, пожежної, прибиральної та аварійної техніки хочуть демонтувати.

Наразі пропонують демонтувати їх самовільно та за такими адресами:

вул. Братковського, 1 (стовпці, бетонний блок);

вул. Братковського, 9 (стовпці, бетонний блок);

вул. Братковського, 17 (металева конструкція);

вул. Гордіюк, 2 (напівсфери);

вул. Глушець, 1 (металева конструкція);

вул. Драгоманова, 3 (стовпці, бетонний блок);

вул. Драгоманова, 25 (стовпці);

вул. Кафедральна, 2 (стовпці, бетонний блок);

вул. Єршова (забетоновані шини);

вул. Єршова, 11 (юніпаркери);

вул. П’ятницька Гірка (юніпаркер, стовпці);

вул. Січова, 3а (стовпці);

пр-т Соборності, 13а (юніпаркери);

с. Забороль, вул. Шевченка (стовпці);

с. Великий Омеляник, вул. Волі (стовпці, шлагбаум).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну то нехай там поставлять поліцію щоб не пропускала "транзитні" автомобілі!
Відповісти
Це не приватна територія! Що значить не пускати "транзитних". Люди, ви геть подуріли? Вдома собі обмежувачі понаставляйте, а не в громадських місцях.
Відповісти
А де написано що через двір можна транзитом усім підряд проїзджати?!!! Тому і ставлять обмежувачі тому що дуже хитродупі воділи не хочуть на світлофорах стояти і оминають їх через двори розбиваючи покриття дворів і наражаючи на небезпеку дітей що гуляють у дворі
Відповісти
Як взагалі таке в голову може прийти дозволити своїй дитині гуляти по проїзджій частині. Нехай навіть двору. Вчіть своїх дітей не бавитись на дорозі. Вчіть правилам перетину проїзджої частини. Обмежувачі не допоможуть коли в голові порожньо.
Відповісти
ПДР 26.2.Там прочитай про "транзитний" транспорт через житлову територію!
Відповісти
Оце правильно. Давно пора було їх демонтувати. Не затверджені в проекті забудови-значить незаконно розміщені, заважають доїзду і комунальникам і перевізникам(таксі). І штраф накласти на тих, хто їх туди встановив.
Відповісти
Залишати авто в дворах теж незаконно! То може їх теж треба прибрати звідти? Законник, блін!
Відповісти
Хто таке придумав, що машина в дворах незаконно?
Відповісти
Та що тут демагогію розводити. Наша влада придумала адекватне рішення, прибрати перешкоди і рухатись вільним простором в майбутнє. А тих, хто застряг в барикадах справді шкода. Вчіться бути уважними і передавайте досвід дітям та внукам. Машин менше не стане, а от пристрсуватись до нових порядків доведеться. Всім добра і Божої благодаті!
Відповісти
Шановне Панство! Допоки ми не заберемо обмежувачі в наших мізках, ніякої вільної і незалежної держави і сенсу нема будувати. Від кого барикади зводим? Від швидкої, яка не доїде до помираючої неньки, чи від пожежників, які не врятують палаючих в вогні сусідів, чи можливо від комунальників , які збирають Ваш непотріб дбайливо складений у пакетики? Чи можливо від лучан, земляків, родичів чи сусідів, які до Вас не доберуться у важчу чи у радісну днину? Сором тим, хто прикриваючись дитячим благополуччям зводить паркани. Я не підтримую "лихачів", які курсують навпростець і не підтримаю ніколи хамів з неповагою до близьких. Ганьба їм. Але ми всі тут мешканці чудового міста БЕЗ БАРИКАД.
Відповісти
Звертаюся до всіх прихильників знесення обмежувачів. Так обмежувачі це ще та проблема , швидка , пожежна, комунальники, але скажіть самі собі вам буде приємно коли через ваш двір під вашими вікнами будуть постійно шастати "чужі" автомобілі створуючи шум, забруднюючи повітря, розбиваючи покриття двору, яке на відміну від проїзджої частини ремонтують один раз за 30-40років?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні