За допомогою телефона можна покращити слух?

0
1
За допомогою телефона можна покращити слух?
У телефонах сьогодні є багато мікрофонів, які достатньо чутливі, щоб сприймати навіть досить слабкі звуки. Програмні алгоритми дозволяють ефективно фільтрувати шуми та підсилювати головні звуки.

Про це повідомляє Techtoday.

Як активувати Live Listen в iOS

Для використання Live Listen на iOS буде потрібна сумісна гарнітура і пристрій iOS 14.3 і вище. Крім спеціалізованих слухових апаратів, призначених для iPhone, також можна використовувати AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, Powerbeats Pro або Beats Fit Pro.

За допомогою Live Listen можна підсилювати навколишні звуки і розмови, а також відтворювати білий фоновий шум, такий як дощ. Функція дозволяє бачити фактичний рівень гучності гарнітури, щоб не пошкодити слух.

Щоб активувати функцію перейдіть до Налаштування > Центр керування. Натисніть на зелений знак плюс поруч з кнопкою прослуховування. Натисніть на Налаштування, щоб вийти і зберегти.

Як посилити звуки на Android

Android не пропонує серед спеціальних можливостей ОС вбудоване підсилення звуку. Потрібно вдаватися до окремого додатка Google Sound Amplifier, який доступний в магазині Google Play.

За допомогою програми можна підсилювати всі звуки, які вловлює мікрофон смартфона. Програма пропонує повзунок тонкого налаштування для коригування підсилення на різних частотах, повзунок посилення для визначення точної комфортної гучності і фільтр шумозаглушення з трьома різними рівнями.

УВАГА: у жодному разі не використовуйте смартфон в якості заміни сертифікованого слухового апарату. Таке використання може призвести до незворотного пошкодження слуху.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні