Перетворить борщ у зілля: головна чаклунка за знаком Зодіаку

0
2
Перетворить борщ у зілля: головна чаклунка за знаком Зодіаку
Ці знаки здатні перетворити навіть звичайний борщ на чаклунське зілля.

Про це пише Астрология.

3 місце - Рак

Відкривають трійку лідерів Раки — люди, здатні до будь-якої магії, якщо їм засунути в клешню правильний інструмент: карти Таро і карти ворожнечі, відьмінські фоліанти, заговорені свічки з жиру безневинно вбитого парафіну, рамки для пошуку нечисті та радіоактивних відходів, магічні кулі, хру , чарівні палички ... Загалом, побоюйтеся Раків, які щось затиснули у своїх клешнях, навіть якщо це половник. Не виключено, що вам із нього в тарілку приворотного зілля хлюпнуть. Ну чи переворотного: козенятком станете.

2 місце - Скорпіон

Друге місце дістається Скорпіонам — людям, створеним із чотирьох компонентів: хітину, отрути, сарказму та магії. Скорпіони вміють усі - передбачати, приворожувати, проклинати і переговорюватися з різноманітними сутностями (ну гаразд, Хоми невіруючі: з тими, що населяють Близнюків, точно вміють). Але головний магічний талант Скорпіонів — це, звісно, ​​талант ляльководів: увесь світ для них, як одна розумна людина сказала, — театр, а люди відповідно в ньому маріонетки. Злі язики подейкують (поки не відрізали), що справа тут зовсім не в магії, а в тонкому знанні людської натури, помноженому на природну поганість характеру .

1 місце - Риби

Та-дамм! Почесне перше місце, медаль та сушена голова шамана на шию дістається Рибкам – головним зодіакальним чаклункам. Риби мають здібності до будь-якого виду магії, причому всі ці здібності — понад: прочитати чужі думки Рибці простіше, ніж вам — нашу статтю про манікюр; передбачити майбутнє - легше, ніж передбачити час прибуття таксі, дивлячись у додаток; наварити чаклунських зілля - взагалі не проблема, Рибкам важче знову не перетворити борщ на приворотне зілля; проклинають Рибки взагалі одним поглядом, причому так, що паршу з лисини виводитимуть і ваші правнуки теж. Загалом, немає Рибкам рівних у цьому вашому окультизмі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні