--> На Волині продали відомий готель. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині продали відомий готель. ФОТО

1
-3
На Волині продали відомий готель. ФОТО
У Володимирі, що на Волині продали готель «Волинь», який розташований у центрі міста на вулиці Князя Василька, 1.

Про це повідомляє БУГ.

Новим власником готелю стало ТОВ «Людмир», яке зареєстроване 24-го січня 2022 року. Представником підприємства є Музиченко Володимир Анатолійович, відомий у Володимирі як представник єврейської спільноти.

Напис «Готель Волинь» з приміщення уже зняли, повісивши нову табличку «Готель». Інформацію про продаж приміщення підтвердив на бліц-брифінгу 11-го лютого й міський голова Ігор Пальонка.

«Готель є у приватній власності, тому вони мають право без згоди міської ради здійснювати купівлю-продаж майна. Ми дізналися уже постфактум, що відбулася підтверджена нотаріусом угода з продажу. Маю лише витяг з реєстру речових прав», – розповів Ігор Пальонка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Готель за совєтів належав місту, потім його прихватизували. Тепер готель, а перед цим центральний універмаг прибрав до рук через підставних хасидів всесвітньо відомий народний депутат із Женеви. Ця володимирська пацанва скоро і батька рідного продасть, аби втриматися в майбутньому біля корита.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні