--> Чому гостям не можна показувати квіти та ліки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому гостям не можна показувати квіти та ліки

0
-7
Чому гостям не можна показувати квіти та ліки
У вашому будинку знаходяться такі речі, які здатні притягнути невдачі та біди, якщо ви покажете їх стороннім людям.

Про це пише Мета.

Шкатулка з прикрасами

Не варто ставити на помітні місця різноманітні скриньки, де зберігаються ювелірні прикраси. Ви можете викликати заздрість з боку гостей. Потім ці негативні емоції залишатсья в будинку.

Документи, банківські картки та гроші

Це виглядатиме дуже недоречно. якщо ви покажете свої фінанси та їхнє місце зберігання. Це може навіть викликати бажання їх вкрасти.Навіть якщо махінацій ніяких не відбудеться, негативні думки можуть мати негативний вплив на фінансовий стан.

Ліки

Лікарські препарати і тонометри викликають лише жалощі і співчуття. Чим більше ви поставите на помітне місце, тим більше гості будуть думати про ваш стан здоров'я, немов це лікарня. Не варто також іншим розповідати про свої недуги , краще обговоріть більш приємні та веселі речі.

Старі фотографії

Ви напевно знаєте, що фотографії здатні зберігати енергетику людини багато років. Якщо інші люди візьмуть до рук фотографію ваших родичів, наприклад, то негативна енергія може залишитися на світлині. Таким чином недоброзичливці вплинуть на здоров'я людини на світлині.

Релігійні предмети

Також потрібно подалі від очей чужих людей тримати й релігійні предмети. Гості можуть мати різну віру. Щоб це не образило їхні релігійні переконання, не провокуйте такими речами.

Квіти

Кімнатні рослини не лише прикрашають інтер’єр, але й чистять біоенергетичний простір. Вони реагують на чужих людей, і можуть зів’янути, якщо на них подивиться людина з поганою енергетикою. Тому краще не вихвалятися красою квітів у будинку перед гостями. акцентувати увагу гостей на кімнатних квітах.

Талісмани і обереги

Такі речі є найпотаємнішими. Їх необхідно тримати якомога далі і нікому не показувати. Енергія злості здатна зруйнувати захист, і талісман припинить працювати. У власника згодом з’являться труднощі та неприємності у житті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні