Чому Росія поширює фейки про початок війни в Україні

2
3
Чому Росія поширює фейки про початок війни в Україні
Російські ЗМІ почали поширювати фейки про початок війни на сході України.

Про це повідомляє військовий блогер Анатолій Штірліц, пишуть новини Live.

«Росія розпочала вкиди фейків про початок війни та перших полеглих», - йдеться у повідомленні.

Російські ЗМІ публікують фото та відео перших, нібито, бойових дій на сході України. Також вони рахують полеглих, яких не існує. Це роблять для того аби ще більше дестабілізувати ситуацію в Україні.

«Аналізуйте джерала інформації, їх достовірність і вірно оцінювайте інформаційний простір. Просто дотримуйтеся інформаційної гігієни. Зберігайте спокій і без паніки», - написав Штірліц.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таак, взагаліто така інформація почалася зі "штатів".А з московією вже восьмий рік війна " тліє".Ну а "фейк" чи ні скоро дізнаємся.
Відповісти
Взагалі то фейки про початок війни поширює ЄС і США ,а от рос і білоруськи змі навпаки називають це все неправдою і істерією, все стане на свої місця після 20 лютого (Це офіційна дата закінчення військових навчань рф і білорусі),8 років вже війна, а зараз просто хочуть відвернути увагу людей, від провалів у боротьбі з ковідом,і інших економічних проблем у світі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні