Посеред дороги з травмами та обмороженням знайшли чоловіка без свідомості

0
1
Посеред дороги з травмами та обмороженням знайшли чоловіка без свідомості
У Харкові до лікарні доставили непритомного чоловіка у стані алкогольного сп’яніння та з обмороженням верхніх та нижніх кінцівок.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харкова.

Місцевого жителя на проїжджій частині знайшли 13 лютого близько 21:20 мешканці селища Слатине. 48-річний чоловік у тяжкому непритомному стані був госпіталізований до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Під час огляду медики встановили можливі тілесні ушкодження на тілі потерпілого.

Не приходячи до тями, чоловік від отриманих травм помер у лікарні.

Слідчими відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління відкрито кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Досудове розслідування триває, всі обставини загибелі громадянина з’ясовуються.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні