--> «Якщо любиш - піди!»: під Офісом президента страйкують студенти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Якщо любиш - піди!»: під Офісом президента страйкують студенти

0
0
«Якщо любиш - піди!»: під Офісом президента страйкують студенти
"Якщо любиш - піди!" - на акцію протесту вийшли студенти київських вишів, та вимагають звільнити міністра освіти України Сергія Шкарлета.

Про це пише ТСН.

Як повідомили протестувальники, міністр Шкарлет не відповідає своїй посаді, у його наукових роботах було виявлено плагіат. Також міністр значно перевищує свої повноваження, оскільки не хоче визнавати результати виборів президента «Могилянки». Окрім того він назначив ректором НАУ Макима Луцького, який підпадає під люстрацію за співпрацю з режимом Януковича.

Разом з собою на акцію студенти взяли велике крижане серце, яке символізує «прохолодні» стосунки із міністром і розбили його. Свої вимоги щодо відставки Шкарлета студенти передали представнику Офісу президента. Якщо їх не почують студенти, кажуть, продовжать страйкувати.

«Ми голосно і єдино просимо відставки міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета. Тому, що ми вважаємо, що така людина, яка порушує закон і перевищує владні повноваження, не може представляти студентство сьогодні», - заявили мітингувальники.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні