Не відмовляйте у милостині: 15 лютого - свято та прикмети

0
-4
Не відмовляйте у милостині: 15 лютого - свято та прикмети
Цього дня у світі відзначаються День обізнаності про холостий спосіб життя, Міжнародний день операційної медичної сестри, День зав'язування вузликів на щастя, Міжнародний день дітей, хворих на рак, День Парінірвани.

Про це повідомляє УНІАН.

Яке сьогодні церковне свято

Православна церква 15 лютого святкує Стрітення Господнє. Це одне з 12 головних церковних свят у році. Стрітення - значить "зустріч", зустріч із Господом. У народі ще день назвали "Громниці".

Що сьогодні не можна робити

Не можна лаятися, сваритися, прибирати, вишивати, прати, важко фізично працювати. Також не можна митися в лазні, адже це вимагає багато приготувань – колоти дрова, носити воду та ін. Також не радили на Стрітення вирушати у далеку подорож. Не залишайте голодним пса, якого зустрінете цього дня - якщо ви нагодуєте його, то весь рік будете ситими. Не відмовляйте в милостині та допомоги.

Прикмети на 15 лютого

день сонячний - рік буде врожайним;

йде сніг і вдарили морози - весна буде пізньою, дощовою й холодною;

потеплішало - весна буде такою ж;

сніг дороги замітає - весна буде пізньою й холодною.

15 лютого іменини

Іменини у Василя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні