--> Найдивніші історії кохання та одруження | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Найдивніші історії кохання та одруження

1
-2
Найдивніші історії кохання та одруження
Жінка вийшла заміж за чоловіка, що засліпив її

Ця історія розпочалася у 1959 році, коли житель Нью-Йорка Берт Пугач закрутив роман із Ліндою Рісс. Жінка порвала з ним, дізнавшись про його дружину та дитину. Відповідь чоловіка була жорстокою - найняті ним троє чоловіків помітним лугом їй в обличчя, засліпили і спотворили дружину. Судовий процес був сенсаційним. Хоча він стверджував, що він діяв із кохання, суд присяжних засудив його до 15 років ув'язнення. Тим не менш, вони переписувалися, коли він був у в'язниці. Або зворушена його відданістю, або бажаючи покарати його, або ж тому, що вона не мала до кого звернутися, Лінда вийшла за Берта заміж у 1974 році, вона померла в 2013 році.

Чоловік жив із трупом як із коханкою
Рентгенівський технік Карл ван Косель (Танзір) закохався у свою хвору на туберкульоз пацієнтку Олену Ойос. Після її смерті 25 жовтня 1931 він переконав сім'ю перемістити жінку в мавзолей. У таємниці, маючи єдиний ключ, він відвідував її щоночі. Потім потай перевіз її у свій будинок, одягав її у весільний одяг, танцював з нею та ін. Згодом він був спійманий і судимий за це, але до цього часу минув термін позовної давності.

Жінка вийшла заміж убивцю її сестри-близнюка

Віктор Чинголані та Едіт Касас люблять один одного та одружилися, хоча у 2010 році чоловіка засудили за вбивство сестри-близнюка Едіт за – 19-річною Джоанною, колишньою моделлю. її вбили двома пострілами у голову. Щасливі закохані, які були ще до вбивства, клянуться, що він невинний, і в даний час вони подають на апеляцію справи. «Віктор не жорстока людина, і я не божевільна… Ми любимо одне одного», - сказала наречена. Їй довелося пройти через психологічні тестування до короткої церемонії перед суддею. Віктор швидко повернувся до своєї камери. Сім'я Джоанни зреклася неї.

Брати-близнюки одружилися з сестрами-близнюками і в них народилися близнюки

Брати близнюки Крейг і Марк Сандерс зустріли сестер-близнюків Діану і Дарлін Неттермейєр (а Фестивалі Близнюків у місті Твінсберг, штат Огайо. Крейг і Діана покохали один одного, і Марк з Дарлін також виявилися закоханими один в одного. Зрештою, вони одружилися під час однієї і тієї ж церемонії, переїхали до сусідніх будинків, і у Діани з Крейгом народилися хлопчики-близнюки!

Жінка спланувала весілля зі своєю жертвою

64-річна Мадлен Десмет зустріла чоловіка в церкві в 2010 році і одразу ж шалено закохалася. Але почуття був взаємним, попри півсотні листів, проголошують її «вічне» любов. Все стало справді дивно/страшно, коли жінка зайшла настільки далеко, що спланувала весілля на грудень, встановивши дату в муніципальному суді і навіть обравши обручки з цієї нагоди. Чоловік дізнався, в чому річ тільки, коли ювелір зателефонував йому щодо оплати кільця.

Шлюб із колесом огляду

У 2012 році Лінда Дучарм вийшла заміж за колесо огляду та назвала його Брюсом. До цього вона була одружена з поїздом і літаком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДЯКУЮ ВАМ, доктор Вава, ЩО ЗНОВУ ПРИВЕРНУЛИ ЩАСТЯ У МОЮ СІМ'Ю
Привіт, я Марина і я з Харкова. Після трьох років шлюбу з моїм чоловіком він попросив розлучення, він знищив любов, яку ми розділили, і залишив мене ні з чим. Я робила все, що могла, щоб повернути його, але все було марно, я хотіла, щоб він повернувся, тому що я його любила. тож я пояснив свою проблему своїй подрузі, і вона запропонувала мені звернутися до майстра, який допоміг їй накласти приворот на вагітність і повернув її чоловіка. У мене не було іншого вибору, окрім як спробувати, тому я зв’язався з доктором Вавою через WhatsApp +12162022709, і він запевнив мене, що все буде добре. Він сказав мені все, що мені потрібно, щоб моя робота розпочалася, що я і зробила, і уявляла, через три дні мій чоловік, який не дзвонив стільки років, вибачився за все, що сталося. Я був настільки здивований, що відповів на дзвінок, і він сказав лише, що дуже шкодує про все, що сталося. Він хотів, щоб я повернувся до нього. Він також сказав, що дуже любить мене. Я був такий щасливий, і я пішов до нього, і ми знову почали жити щасливо разом. тому кожен, кому потрібна допомога з будь-якими проблемами, може зв’язатися з цим справжнім майстром за адресою drwava3@gmail.com або viber +12066713285, ви також можете зайти на його сайт www.drwavaofspirituallovespells.com
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні