Клієнти «ПриватБанку» отримали смс про припинення роботи банкоматів: причина

0
-6
Клієнти «ПриватБанку» отримали смс про припинення роботи банкоматів: причина
Клієнти українського «ПриватБанку» почали отримувати смс-повідомлення з невідомих номерів, у яких йшлося про те, що перестали працювати банкомати.

Про це пише Громадське.

Користувачі соцмереж кажуть, що вони отримали смс-повідомлення з тестом на латиниці про проблеми з «ПриватБанком».

«За технічними обставинами банкомати «ПриватБанку» 15 лютого не працюють. Перепрошуємо», — йдеться у тексті повідомлення.



Речник «ПриватБанку» Олег Серга каже, що «ПриватБанк» працює в стандартному режимі та ставить безпеку і донесення правдивої інформації до своїх клієнтів на перше місце.

«Ми маємо інформацію про отримання деякими клієнтами фальшивих смс-повідомлень з невідомих номерів про проблеми в роботі «ПриватБанку». Ця інформація є не правдивою та вводить в оману наших клієнтів», — зазначив він.

Речник фінустанови наголосив, що про будь-які зміни в роботі клієнтів інформують тільки через банківські канали інформації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні