У власній квартирі залиту бетоном знайшли зниклу жінку

0
2
У власній квартирі залиту бетоном знайшли зниклу жінку
У Києві виявили мертвою місцеву жительку, яка загадково зникла у 2016-му році. Відомо, що її тіло було залите бетоном у ящику.

Про це повідомляє Обозреватель.

29-річна донька зниклої Оксани Сивак знайшла тіло матері 13-го лютого в її квартирі, яка знаходиться у Солом’янському районі столиці на вулиці Ніжинській. Вона розбирала балкон перед ремонтом та знайшла ящик, залитий бетоном. Крім того, вона відчула неприємний запах, тому звернулася до поліції.

На місце прибули працівники ДСНС, саме вони виявили в ящику муміфіковане тіло зниклої жінки. Однак наразі точна причина смерті ще не встановлена.

“Пройшло кілька років з її зникнення, тому на всі запитання відповідь дасть судмедекспертиза”, - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що найімовірніша причина смерті - вбивство, адж тіло було заховано. Наразі поліція відкрила провадження - навмисне вбивство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні