Хотіли вкрасти тіло: з моргу зникли речі чоловіка, якого на смерть збив кортеж Ярославського

6
-7
Хотіли вкрасти тіло: з моргу зникли речі чоловіка, якого на смерть збив кортеж Ярославського
З моргу викрали речі чоловіка, якого на смерть збив кортеж відомого бізнесмена Олександра Ярославського на трасі Чугуїв - Мартове.

Про це повідомляє Обозреватель.

Про зникнення речей стало відомого сьогодні, 15 лютого. Докази зникли в період із суботи, 12 лютого.

Повідомляється, що злому не було, тому як зникли речі - невідомо.

Зараз у морзі, де знаходиться тіло загиблого виставили пост поліції для охорони. Все через те, що поступила інформація про наміри людей бізнесмена викрасти з моргу труп.

У ГУ Нацполіції Харківської області стверджують, що до втрати речових доказів призвело недбале ставлення до своїх обов'язків працівників Чугуївського районного відділу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи.

У зв'язку з цим слідчі відкрили кримінальне провадження за службову недбалість.

У ході проведення досудового розслідування з метою з'ясування місцезнаходження втрачених речових доказів поліцейські встановили перелік працівників закладу, провели невідкладні слідчі дії, у тому числі 5 обшуків та 9 оглядів. Слідчі дії здійснено у приміщенні моргу, за адресами проживання працівників, а також у їх транспортних засобах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ХАЙ ПОДОХНЕ від кулі в лоба з хряком порошенком Зеленський клоун -долбой*б крадущий трикратно пенсії в пенсіонерів!!! Здохни Зеленська С у к а!!!
Відповісти
Я клоун зеленський-зелупай долбой0б краду трикратно пенсії в пенсіонерів і чекаю кулю в лоба з хряком порошенком!
Відповісти
Весна прийде, саджати будемо - казали вони. Люди все бачать.Усі ці 5 місяців бандитські "Слуги" покривали свого бандита-колегу Трухіна і надали змогу зе-кузьміну покосити в хворого й сховатися від суду як і злодію порошенку. Асудді в нас Хто-о??? та за таке в цивілізованних країнах вже-би давноб цю всю правлячю зе-Банду разомз суддями-бандитами Розстрілялиби!!! Мовчали всі: і бандити-депутати, і бандит-міністр, і банда-ДБP, і бандит-президент, і бадитська прокуратура, бо вся ця Трикратно Крадуща Пенсії зеленська шваль нічим не краща за подонка трухіна! Здохни з своєю зе-бандою Зеленська крадучя пенсії С y к а на банковій!!!
Відповісти
Та коли ТИ вже здохнеш трикратно крадущий наші зароблені на старість пенсії ЗЕ-КЛОУН ніщєброд???Розуму забракло заробити собі а не красти чужі пенсії клоуне зеленське? Здохни з своїм хряком порошенком Зеленська С Y к а!!!
Відповісти
Я не антисеміт але за правду! Ворожа до українців брехлива трикратно крадуща пенсії і заощадження ощадбанку урср зеленська-порошенська-тимошенська жидівська Банда ще ні разу не зробила для Українського багато страждального народу нічого доброго і не зробить! А ви 73%-ні укроЛохи і далі наступаєте на тіїж жидівскі брехливі граблі й вибираєте тих самих ганебно-брешучих крадущих жидів і потім стогнете як бидло стоячи на колінах перед мерзенною брешучою жидвотою... бо вас вони вважають за продажнє бидло яке продається в прислугу за посади перед жидами проти пригноблених українців, а не за український народ! Пригадайте куди втікають поцріоти-жиди накравши по мільярду баксів яйценюк-гонтарева і т.д. то може ще прозрієте і втанете з колін, бо так і подохнете в ганьбі на колінах перед ворожою крадущою брехливою жидвотою!!!
Відповісти
я трикратно крадуща пенсії ганебна зеленська гнида чекаю кулю в рило!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні