Разом назавжди: найкраща дата для весілля у 2022 році

0
0
Разом назавжди: найкраща дата для весілля у 2022 році
Ті, хто планують одруження, хочуть, щоб їхнє сімейне життя було щасливим, мріють прожити разом все життя, ростити дітей та онуків.

Про це розповіли експерти Elle.

На думку астрологів, найневдаліший період для весілля - період ретроградного Меркурія. Як правило, на укладені в цей час шлюби чекає розлучення або проблеми з документами, що тривають все їхнє сімейне життя.

Найщасливіші дні для весіль припадають на час, коли багато планет перебувають у сузір'ях Рака або Лева, які відповідають за радість, любов та щастя. Однак, через те, що з кінця квітня в Раку перебуватиме Чорний Місяць, що несе спокусу, брехню та неприємності, час з кінця червня по середину липня не найкращий для весілля.

У 2022 році найщасливішим днем для весілля буде 28 липня. Це день молодика у Леві. У такому союзі буде неймовірна творча енергія, яка згодом сприятиме вашому благополуччю та успіху.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні