--> Головна холостячка країни показала своє перше кохання | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Головна холостячка країни показала своє перше кохання

0
-3
Головна холостячка країни показала своє перше кохання
Українська актриса Ксенія Мішина здивувала шанувальників несподіваним зізнанням. За словами зірки, в школі вона не користувалася популярністю серед хлопців, оскільки багато хто вважав її некрасивою. Про це пишк УНІАН.LITE

"У школі ніколи і ніхто не вважав мене красивою, навіть я сама! Але, як і всі дівчата я регулярно закохувалася в хлопців і кожен День святого Валентина я з тремтячим серцем чекала на валентинки саме від тих хлопців, в кого була закохана. Але, починаючи з молодшої школи, моїм бажанням не дано було збутися. Жодного разу я не отримувала валентинок від того, хто займав моє серце. Але знаєте що?! Я не впадала у відчай і щороку чекала", - розповіла Мішина.



Також вона показала своє перше кохання на шкільній фотографії. При цьому актриса не стала вдаватися в подробиці, лише назвала його ім'я - Андрій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні