Порошенко назвав найголовніші «гаранти», які стримують Путіна

3
5
Порошенко назвав найголовніші «гаранти», які стримують Путіна
Експрезидент України Петро Порошенко переконаний, що наразі альтернативою в ефективному стриманні агресора є українська армія та НАТО.

Про це пише Главком.

Порошенко зазначив, що наразі альтернативою в ефективному стриманні агресора є армія.

«Збройні сили України, які ми створили з 2014 року. Ми з вами, шановні громадяни України. І другим найбільш ефективним гарантом є НАТО. Бо п’ята стаття НАТО передбачає абсолютно чіткий протокол, процедуру, що ми робимо у випадку агресії проти країни-члена Альянсу. І зараз ми розплачуємося за абсолютну безвідповідальність багатовекторності, яку сповідували багато політиків, які руйнували обороноздатність держави. Ми могли бути членом НАТО ще у 2004-2008 році», – наголошує Порошенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це ж не державна зрада двох льонь ?
Відповісти
А ще тому що "захід" привіз сюди стільки зброї що "лаптєногим мало не покажеться" якщо полізуть далі.
Відповісти
Говорить чоловік, який ніколи не був на керівних політичних постах країни, все її існування. Вже на армію наробили китайських греатволів, які заїжджали без розмитнення за ціною 8000, а після встановлення собачої будки вартували 33000. І понакривалась половина через місяць експлуатації. А МАЗи білоруські (читай кацапські).
Не лялякання слухайте, а оцінюйте вчинки. Якби меньше лялякав і під себе гріб, то був би і зараз президентом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні