Стало відомо який предмет найбільше обирають для ЗНО

0
-1
Стало відомо який предмет найбільше обирають для ЗНО
Реєстрація на ЗНО-2022 триває вже два тижні. За цей час зареєструвались на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання понад 47 тисяч учасників. А найпопулярнішим предметом виявилася математика.

Про це повідомляє Міністерство освіти і науки.

В УЦОЯО розповіли про результати перших двох тижнів реєстрації на ЗНО цього року. За 14 днів на основну сесію зареєструвалися понад 47 тисяч учасників, які планують пройти 200 тисяч тестувань.

Найпопулярнішим предметом цього року стала математика, її хочуть скласти понад 30 тисяч випускників. І це досить несподівано, адже єдиний предмет, який потрібен для вступу на будь-яку спеціальність – це українська мова.

Зараз лідери серед предметів за кількістю зареєстрованих на ЗНО виглядають так:

математика – 40 898;
історії України – 35 702;
української мови і літератури – 33 378;
географія – 24 468;
англійська мова – 22 000;
біологія – 16 115.
У центрі нагадали, що реєстрація на ЗНО триватиме до 9 березня включно. А для складання державної підсумкової атестації (ДПА) у формі ЗНО керівники закладів мають надіслати комплекти документів учнів (слухачів, студентів) до регіональних центрів до 1 березня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні